<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[helgen & skolan]]> Nu är de torsdag vilket betyder att de snart är helg igen .. skööönt .
Under denna veckan har det varit introduktions vecka i skolan , vi har fått lära känna dem nya ämnena i skolan . Vilket har varit både intressant och kuul. Det värsta som har hänt denna vecka är att i tisdags hade vi möte med våran rektor på atletica gymnasiet då vi skulle disskutera om hur vi skulle göra med våran specialidrott ridning . de började med att vi fick kolla på två olika filmer samt prata lite allmänt om vad som ska hända då fick vi reda på att vi som har tränat på huvudsta ridskola inte får rida kvar där pga hög från vara från vissa elever . Vilket var de dummaste jag hört varför kunde dem inte bara låta oss rida kvar så vi/dem fick bevisa att vi/dem kan skärpa oss. Är trött på att allt ska gå åt helvetet när de kommer till min ridning. Så nu måste jag hitta en ny ridskola att börja rida på för att ens få fortsätta med ridningen .

Jag har blivit sjuk igen vilket är typiskt eftersom skolan precis börjat . detta händeer alltid mig . men hoppas jag mår bättre tills imorn . pga ska äta en romatisk middag med min älskling . Sedan även beroende på hur jag mår så ska vi kanske dra vidare till 360 - black & white party vilket jag har längtat efter . Sen även på lördag blir det tjej middag hemma i sköndal med mina älskade tejor ska bli skit kul.


]]>
<![CDATA[utekväll på viper room]]>




NU är helgen sluut , nu är de söndag under helgen har det hänt detta : I fredags var det premiär på Viper Room , vilket man var tvungen att gå till och det var ett underbart val . Har inte haft så kul på länge , dem jag valde att dra ut med var min pojke danne , hans lilla syster A-K , hennes pojkvänn robin , Elin min bästa vän & min underbaraste sandra . Hade en underbar kuul kväll . med måga bra och dåliga minnen .

Hoppas de händer snart igen <33 Älskar er <33

]]>
<![CDATA[tänk efter]]>



Nu är de dags igen , återigen så börjar skolan men nu är det äntligen sista åreet ! YEAAH ! Imorgon måndag så börjar vi med dem nya ämnena och de blir säkert jätte kuul ^^ or noot . Men de är bara att hålla ut. Även ge gärnet . För ett tips till er alla som tycker att min blogg är intressant de är att ge inte upp hoppet om skolan de blir barta värre i slutändan om ni gör det . jag är ett exempel på detta . Jag gick ut grundskolan men någorlunda bra betyg 195 för att vara exakt och var någorlunda stolt över mig själv . Sedan valde jag att börja på ett gymnasium vid namn säbyholm vilket jag ångrade senare , jag valde ett gymnasium utan att igentligen ge så mycket tid att fundera kring om jag ska vara helt ärlig . så gick första året i 1:an där sen i slutet ändan började allt spåra ur , gick aldrig dit och gjorde inte de jag skulle .  jag hade väl en ganska bra andledning till varför allt började spåra ur,  jag var gravid under denna tid vilket gjorde så att min kropp inte orkade med skolan utan jag valde att åka hemmifrån på morgonen för att min far skulle tro att jag var i skolan och sen gjorde jag annat men min kompisar . även fast det var en okej andledning så funkar det inte i längden utan de var så att jag fortsatte med denna andledning för att få slippa skolan  detta slutade med att lärare och rektor tog kontakt och informerade mig att jag fick börja om 1:an anntinge där eller på ett nytt gym.


Jag valde då att inte fortsätta utan att välja ett nytt gymnasium för att få en ny start samt nya ämnen . jag vände mig till min syo på säby men hon skickade mig vidare till min gamla grundskolan där jag träffade min gamla mentor/syo för att få hjälp att hitta ett nytt gymnasium . Hon tyckte direkt att jag skulle börja på cybergymnasiet men de var jag inte intresserad av . Istället tog jag mig tid och satte mig vid internet och började forska efter ett nytt gym. som intresserade mig . De hittade jag också , jag hittade ett gymnasium vid namn Atletica och jag tvekade inte en sekund utan sökte direkt och som tur kom jag in .

De första året gick jätte bra , 2:an gick lite sämre för att jag inte kämpade så mkt som jag igentligen skulle ha gjort och nu äntligen går jag sista året på atletica och jag ska kämpa & hålla ut de lovar jag mig själv olch alla andra!
byebye!

]]>
<![CDATA[skola & fritid]]>                                                               love

hejsan alla goa & glada nu har jag precis vaknat till liv. De var nämligen så att alla 3:or skulle igentligen vara i sundybergs bowlinghall och bowla idaag men kände inte för att göra de.. men idaag händer de inte så mkt förutom att vi ska på premiären av Viper Room vilket ska bli skit kuul ska dit med min pojke,elin hennes pojke fanny & kanske uppgren sen kommer jag träffa min underbara sandra där oxå om hon nu bestämmer sig för att komma, vilket ska bli otroligt kuul .

Nästa vecka börjar det riktigt "helvetet" i skolan , då alla kurser kommer igång , dem kurser jag ska läsa denna termin är Svenska B, Svenska C, SpecialIdrott B & C , Matte B ,Naturkunskap B , Företagsekonomi B & Psykologi . Detta blir ett tyft men kuul år ... det är bara hålla ut eftersom den 5/6 är allt över då är det STUDENTEN !! WIIIIE !! LÄNGTAR.

Jag hoppas att det inte blir som förra året i min specialidrott vilket är ridning vi ska ha ett möte på Tis då vi ska prata om hur allt ska bli innom ridningen för att vi ska få den träning vi behöver och igentligen ska ha men inte fått. Längtar som fann tills de börjar igen och hoppas vi får en bra ridinstruktör . Detta är de jag längtat efter hela sommaren då jag inte vart inärheten av hästar på hela sommarlovet . Men hoppas det kommer snart !

HejSåLänge !]]>
<![CDATA[första dagen efter sommarlovet]]> nu har jag äntligen kommit hem till min pojke efter en väldigt kort dag i skolan . vi trodde de skulle vara ett helvete att komma tillbaka men de ända vi gjorde var att lyssna på när våran mentor babblade i 40 min , vi fick våra busskort och fick även veta vad som gällde med den nya delen av skolan samt vilka resturanger vi fick äta på .. de vi oxå fick reda på var att våran kära mentor hade gift sig under sommaren grattis till dig .. imorn blir det en tråkig dag i skolan , vi ska få sitta och lyssna på hur man gör ett projekt arbete eftersom nu går man i årskurs 3 vilket betyder ett helt års arbete med detta .
 
ses !
]]>
<![CDATA[då var det dags igen ...]]> Hejsan alla goa och glada
nu är det dags igen skolan börjar HAHA! vad tråkigt igentligen . Men vad gör man inte . Sista året nu . sen är det över så det är bara att kämpa ! ska bli kul att träffa alla har ju inte träffat någon särskilt mycket under sommarlovet . Har saknat er så! Just nu gör jag inte så mkt förutom att jag sitter och väntar på att tvätten ska hinna bli klar innan jag måste åka till skolan annars blir det lite kris har typ inga RENA kläder , men får hoppas på de bästa .
men skriver lite senare om hur de var i skolan so looong ...


]]>
<![CDATA[Färgning & shoppning]]>
Gårdagen började med att jag gick upp vid 6 på morgonen för att jag skulle följa med sandra till skolan . (hennes nya GYM ) åkte och mötte sandra i t-centralen vid 8 och vi började åka mot midsommarkransen där skolan skulle ligga . Kommer dit efter att ha virrat runt i midsommarkransen ett tag och märker direkt "katastroof" och det verkade inte vara nått för sandra . Efter den vanliga rundvandringen så drog vi därifrån och drog in till plattan och bestämde att äta på sandys , jag åt en kycklig/curry macka och sandra åt en wrap med samma sak i . Efter de så bestämde vi oss för att vi skulle shoppa lite . jag ville handla en ny autfit till mina kommande ravefester , men alla butiker var stängda som jag ville gå till men vi vandrade vidare till Manhattan där jag köpte en kjol efter de drog vi till H&M för att kolla efter smink köpte en varsin upplaga av nytt smink och sedan åkte vi till carro för att färga ¨håret på varandra . vi hann bara med sandras hår vilket vart väldigt rött men så jävla snyyyyggt ! jag ska bli brunett med ljusa slingor ! hoppas de blir lyckat !


Resultatet av Färgningen !

]]>
<![CDATA[^^]]>



Idag har det inte hänt så mkt vaknade och färgade håret ännu en gång , har så mkt problem med att bestämma vilken hårfärg jag vill ha fattar inte varför nu är jag brunett ännu än gång , haha snacka om att ha beslutsångest över detta . varför är det så med dagens "ungdom" ? att man har så mkt problem när det kommer till utseendet . Är det pågrund av alla tidningar & kändisar? dagens mode eller ens kompisar ?
det är en väldigt bra fråga de är så mkt som får dagens ungdommar att tvila på sitt utseende .
som tex hårfärger,kläder,smink eller vikt .
varför blir man dömd pga vilken hårfärg eller klädesplagg man har på sig?

]]>
<![CDATA[underbart!]]> nu är helgen snart slut och den har varit underbar , spenderat den mesta tiden med min nya pojke som jag har träffat nu i snart 1 månads tid och han är underbar på alla sätt och vis . Han är en Gentleman ! Han får mig att må så bra och han verklgen bryr sig om mig . Jag hoppas detta håller , men finns det verkligen några garantier , det vet man aldrig? men man får ju alltid drömma ! I fredags var jag på en en krog vid namn högbergs med min pojke och´min underbara vän sandra . underbar kväll!! Efter ett tag drog jag och sandra vidare till 360 för att hon ville fira daisy som fyllde 20 , var trevligt ! NU är det inte många dar kvar tills skolan börjar igen sista året guuud va sköönt




hej svejs !]]>
<![CDATA[Kärlek till er alla !]]> THIS IS MY LIFE



Människorna på bilden är dem som bestyder mest för mig , men det finns även folk som inte är med som betyder otroligt mycket ! utan er vore jag inget ! Älskar Er !
Jag skulle inte klara mitt liv utan er !
]]>
<![CDATA[Vänskapen till döden]]>

     

vi har haft våra tjafs förut och lyckats ta oss igenom de. vi ska lyckas igen . Du betyder allt för mig och de kommer du alltud att göra NO MATHER WHAT! De är så ödet har bestämt att de ska vara du och jag hur ska vi annars klara oss i livet. om vi inte har varandra ? Jag vet ialla fall att våra stunder under alla år tsm är värda mer än vad man tror . Man måste sluta ta människor för givet. jag kan inte klara mig utan våra prat stunder, utan vårat skratt,våra stunder då vi behöver varandra som mest, våra minnen de går helt enkelt inte. Från och med nu är de så , klarar vi oss igenom det här så klarar vi tamefan vad som helst bara vi har varandra. 

]]>
<![CDATA[saknaden]]> Tankarna flyger runt i huvudet på mig , hur kunde detta ske , vi var vänner och inte bara de vi var varandras själsfrände . Man gör stora val i livet men hur vet man om de är dem rätta ? Man gör stora misstag i livet som man sedan ångrar i resten av sitt liv . Som jag förklarat tidigare den natten , jag behövde hjälp att hitta hem och han kom och hjälpte mig, när jag inte hittade tillbaka till campingen  det sista jag kommer ihåg är när jag är i samma tält som han efter det har jag minnes luckor , jag minns på morgonen att jag fått höra  att jag haft sex med honom de var då jag sa det där om att "jag skiter i vad sandra säger" jag var sårad och förbannad över det som hänt tidigare vilket fick mig att säga fel saker.  men för de så skäms jag inte mindre detta var/är ett av dem största misstagen i mitt liv , jag minns inget och vill inget minnas . det var ett misstag både han och jag gjorde med alkohol inblandat. jag har fått höra att han nekar det hela och att han säger att det inte har hänt. men vill att du ska veta en sak ... jag talade saning för dig jag sa att jag inte mindes nått vilket jag inte gör , jag sa att jag var för full vilket jag var . jag trodde du skulle förstå, jag berättade de och skämdes , jag träffade dig och skämdes . men du trodde mig inte . utan du kom till mig och sa att våra år /liv tillsammans var en lögn och att 11 års vännskap var spillotid . Det var en kniv i mitt hjärta . men som sagt dumma idotiska misstag gör man och de får man ta , de här var ett av mina ... och nu har ja förlorat en underbar vän föralltid



]]>
<![CDATA[RÄTTVIK -08]]>

RÄTTVIK - 08
Underbar tid men underbara människor !
Vi var där från tisdag morgon till torsdags kväll .
Har aldrig haft så kul , underbara minnen.
]]>