<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[good bye ..]]>

]]>
<![CDATA[HejHej !]]>

Igår hände det inte så mkt .. solade lite sen tog jag det mest lugnt satt vid datorn den mesta av tiden . Idaag är det freedag och lönedag ... vilket inte inkluderar mig men vafan ... hehe ... idaag blir det kanske krogen fast har inte riktigt bestämmt mig än me vi får se vad som händer ! :) annars ska jag kanske träffa nattz ... men som sagt får se lite senare vad som händer..
]]>
<![CDATA[Sommar & sol]]>

Vaknade hyfsat bra tid idaag . Tillräckligt bra tid för att jag skulle hinna sola lite . Värmen är ju tillbacka som tur är så underbart skööönt ! Under dagen har jag inte gjort så mycket mest varit hemma och tagit det lugnt , pumpat en massa härlig musik . Senare på dagen tog jag och min underbara natta kontakt och bestämde oss för att äntligen träffas. Inte träffat henne på hela sommarlovet ! så det var underbart att äntligen få träffa henne . Vi träffades här i närheten av där jag bor och satte oss ner och pratade om allt som vi båda missat när det gäller varandra medans vi väntade på hennes lilla pojkvänn . Efter det så åkte vi och träffade en underbar kompis till natta som var jätte trevlig . sen tog vi en tripp till mc donalds för att käka och nu har jag precis kommit hem . Haft en underbar dag ! med massa sooool !]]>
<![CDATA[Idag har ...]]>
Idag har det inte hänt så mkt vaknade ganska sent , sköönt med sovmorgon .
På dagen har jag inte gjort så mkt varit dock väldigt social vid datorn . Men
det uppskattar väl folk . Senare på kvällen bestämde jag och erik att vi skulle på bio
vi såg Don´t Mess Wíth ZOHAN . Otroligt bra film , kunde inte sluta skratta vilket är ett
bra betyg om jag så får säga . Så kolla på den det är ett förslag .

]]>
<![CDATA[saknaden är stoor]]>  

Susanne Berglund
Mamma saknaden är så stor .
Saknar dig mer än allt annat .
Det finns ett stort Tomrum i mitt hjärta sen du försvann ur mitt liv.
Kärleken
till dig är obeskrivlig . Skulle behöva ha dig här vid min sida vid dem svåra Stunderna . Nu börjar jag äntligen förstå vad som har hänt och saker och ting börjar klarna upp för mig nu .
Föralltid i mitt hjärta från din Dotter Petra Sabina Jansson

]]>
<![CDATA[party]]>

UTEKVÄLL på 360 ! var en underbar kväll med underbart folk . Temat var White Night vilken menas med att alla var vit klädda och det var som ett litet "rave" underbart!
]]>