<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[UNDERBART!]]> Stockholm International Horse Show  i globen . så har varit där hela dagen det var otroligt sköönt . Missade tyvär hoppningen utan vi kollade endast på dresyyren för unghästarna mellan åldrarna 5-6 otroligt kul att se att till och med i den åldern så är dom nästan på elit nivå. Sedan fick vi se en unghäst vid ålder 3 göra en uppvisning otroligt kul och intressant att se. kunde gått ikväll också men valde att inte göra det eftersom nu ska jag börja göra i ordning mig för kvällen . Då jag först ska åka hem till 18åringen och käka middag samt dricka lite innan vi drar ut på krogen får se vart man hamnar. Hoppas ni också får en bra kväll !

  

hejsvejs !

]]>
<![CDATA[usch .]]>
Jag orkar inte längre ... nu i en veckas tid har jag mått piss pågrund av mitt knä. Jag har lyckats med att paja mitt knä genom att dansa för mkt hur lyckas man med det ? Har nu inte kunnat sova på 4 dagar utan ligger och vrider och vänder på mig för att det gör så ont . förstår inte hur jag lyckas med allt . . . .]]>
<![CDATA[halloween]]>

Så här såg det ut efter en helhelg med festande samt halloween .]]>
<![CDATA[Förfest]]>
Hejhej !
vi var på förfest en bit utanför vällingby , lördagen den 25 oktober. Startade vid 4 på dagen vilket slutade med att folk vart väldigt fullla och så innan vi ens hade kommit in till krogen , Men det var en otroligt lyckad kväll och här kommer lite bilder från festen.


 
   

   


 

]]>