<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Tisdag]]>

hejhej alla goa och glada , hoppas allt är bra med er , just nu sitter jag här och lyssnar på musik har inte så mycket annat för mig . Jag sitter och väntar på att min "gulleplutt" ska höra av sig .ska kanske träffa honom idag och gå på en liten dejt hoppas det blir så.... ska bli så mysigt i så fall . Ska kanske träffas i stan och gå på bio fast klockan börjar bli så mycket nu så det verkar faktist inte bli så . Men annars blir det att åka till hammarbyhöjden till maria och kolla på desperate housewives med henne och carro . Så får se vad kvällen har att erbjuda.

Annars,  jaa just nu har jag lov vilket jag då spenderar mest på jobbet för att få in pengar. 

I helgen hände det ganska mycket faktist, mycket bråk måste jag påpecka i alla fall på fredagen . Då var vi på K15 för att vi skulle fira en killkompis. Men klockan han inte ens bli 1 förens det var bråk överallt på krogen. Folk låg på golvet och slogs med varandra KATASTROF säger jag bara . Så det vi bestämde oss för att göra avr att röra oss till viper eftersom dem nu skulle boma igen hela krogen pga bråken.  Så det var det vi gjorde.

Vi han inte ens komma till kön utan att det skulle bli bråk igen otroligt.  men resten av kvällen var väldigt bra hade kuul !
Fixade ett telefon nr av min gulleplutt då vi båda stirrat sönder varandra i ett antal veckor nu . Så tog modet till och gick fram och frågade efter nr ! STOLT!

Sedan lördagen började med att vi drog till vällingby vid 4 där patrick plockade upp oss och sedan körde hem oss till honom där det satt 10 andra och väntade sen började vi festa .När klockan vart runt 9 så rörde sig all in till viper för att fortsätta festa där vi träffade alla andra . Hade otroligt kuul ! Hoppas det blir så igen snart!

ha det så bra . Byebye]]>
<![CDATA[hejhej]]> Äntligen ska bli så sköönt att äntligen känna att jag får något gjort här i livet och att jag inte bara sitter och gnäller på att jag aldrig har några pengar.. Vad har hänt sedan jag skrev sist , jaa du absolut ingenting , i skolan har vi haft något som kallas för  tema vilket då menas med att vi ska jobba med projekt arbetet under hela veckan .

Vad händer i helgen då? alltid en lika bra fråga ...

Jag har ganska mycket planerat faktist för engångs skull =)

Fredag ska jag först träna på morgonen sen ska jag till skolan och jobba med projektarbetet efter skolan ska jag träffa carro och maria. Vi ska under kvällen dricka lite vin och kolla på pirates of the caribbean vi ska ha ett litet maraton innan vi bestämmer oss för vad som sker under fredags natten. Kanske, chaplin's , kikkis,viper, k15 eller något annat skojsigt. Vi får väl se. =)

Lördag. träning 12:30 solna ridskola , träffa carro och åka hem till mig där vi ska göra iordning oss och förkröka lite sedan åker vi vidare till patrik på förkröks fest och sedan blir det Viper Room .

Söndag. Inte riktigt bestämt en men antagligen blit det kanske så att jag ska jobba eller så blir det en lugn slappdag bara .

Nästa vecka är det lov guuud vaa sköööönt deet ska bliii , även fast jag måste se till att jobba samt att plugga en massa och så jag kommer ikapp med de jag är efter med i skolan.]]>
<![CDATA[god morgon]]>
men ska väl ta oh packa i hop dem sista sakerna sedan dra mig vidare till skolan

hej svejs]]>
<![CDATA[God morgon god morgon]]> NU har jag precis kommit ut ur duschen , skönt att duscha så här på morgon kvisten , så man vaknar till. Just nu är kl 09:00 och jag ska sätta fart att göra i ordning mig så man kommer iväg till jobbet i tid , då jag ska få reda på lön och vilka tider jag ska jobba . samt skriva på kontrakt . Skönt väder idaag , hoppas det håller i sig . 

skriver mer sen ! 

hejhej   ]]>
<![CDATA[Én del av min själ | En del av mitt hjärta]]>

      

† Vila i frid Mamma † Jag Älskar dig! †


En stor del av min själ , en stor del av mitt hjärta saknas. Har gjort det dem senaste 12 åren då du inte funnits i mitt liv.  Saknaden går inte att beskriva med ord. Men en del av mig kommer alltid att saknas.  Jag var endast 7 år då du försvann ur mitt liv. Då mitt liv genast vart ett helvete.

Du är inte den enda jag forlorat men smärtan är livsdödande. Jag förlorade många efter dig .


† Vila i frid †

Morfar,farfar,gammelfarmor, gammelfarfar, Patric                          

Tappade även kontaken med dem flesta i min släkt
Saknar er alla .


† Vila i frid †
Selma , Elias, bashir

SAKNAR ER ALLA OTROLIGT MYCKET

]]>
<![CDATA[Mums]]> nu siter jag här igen tänkte vara lite duktig och se till att plugga lite om man nu orkar göra det . Jag har precis stått i köket och lagat mat ! vart jätte gott . Åt pannkakor med sylt och grädde , MUMS ! Nu ska jag se till att få lite saker gjort , 
                                                                                          
HEJ så länge !



                                                                                       ]]>
<![CDATA[veckan som kommer]]> Veckan som kommer kommer jag imprincip ha fullt upp hela veckan . då jag ska både börja jobba och träna ! ska bli så sköönt ! att äntligen komma igång med allting. så här ser veckan ut för mig .

- tisdag , skriva på kontrakt med jobbet , sedan skola , efter träffa en kompis
- onsdag - skola sedan ta de lugnt , plugga
- torsdag - skola och Första dagen på jobbet
- Fredag - Hästskötarutbildning , sen skola
- lördag - träning på morgonen sedan jobb
- söndag,  lugn dag / jobba

hejsvejs så länge !

]]>
<![CDATA[Måndag]]>
I lördags så var det en ganska full dag med saker att göra . Vaknade vid 10 tiden för att göra i ordning mig för att sedan åka mot stallet då jag skulle provrida för en grupp på stallet solna riskola . Jag hade aldrig varit där så var ganska nervös över det hela. Då jag även inte hade tränat ridning på ca 6-8 mån . Jag hade endast tränat dagen innan vilket inte hade gått så bra. men vilket fall . jag gjorde iordning mig och åkte mot stallet på vägen prlockade vi upp bella, När vi kom dit fick jag reda på att vi skulle få hoppa vilket var ungefär 1 år sen jag hade gjort det. Vilket inte gjorde saken bättre. Var piss nervös, men lät det inte förstöra det hela utan struntade i att jag var nervös och bara gjrde det jag skulle vilket var riktigt bra.. Gick helt okeej för att ha varit så länge sen , men nu är det betämt rider 12:30 på solna ridskola.

Efter stallet var det bara hem duscha och göra i ordning sig för attt hämta saker inför kvällen. Åkte och möte en kompis och började åka mot matiatorget då vi skulle dit och hämta både kläder och alkohol till kvällen . På vägen hem insåg jag att tiden hade gått för snabbt och att jag hade brottom om jag skulle hinna med allt . Skyndade mig hem för att endasr göra i ordning snabbt som attans och sedan vända iden för att åka till Nacka för att fira en tjejkompis som fyllt 18 . Var underbart mysigt då vi åt tacos samt tårta och drack en massa sedan drog vi in till stan på ett förkröksställe (jhonnys) där jag och två kompisar endast stannade ett litet tag då vi sedan drog vidare till samma gamla ställe som vanlgt nämligen viper room . Medans dem andra gick vidare till k15.]]>