<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[party]]> Idaag lördag har det inte hänt så mycket har mest återhämtat mig från gårdagen då man var ute på klubb blå /vipper room som vanligt ! var otroligt kuul ! var med dem gamla vanliga men även med natta , camilla och lojsan var otroligt kul att ni följde med ! Åkte dit med min älskling sandra . dansade hela natten lång som vanligt !

älskling du ska veta att du betyder mer än vad jag ens kan beskriva med ord . även fast du känner att du behöver förklara hur mycket jag betyder så ska du veta att jag vet de . Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta NO MATHER WHAT! Älskar dig och ingen annan ! du och jag för alltid älskling !





vissa finns inte med men ny betyder allt för mig <3

idag lördag blir det utgång iden ! <3]]>
<![CDATA[Gaddat mig !]]>
Nu har man äntligen fått det gjort , nu är man ny gaddad och klar ! såå skööönt ! och älskar min nya tatuering !

]]>
<![CDATA[Hjälp !]]>
<![CDATA[...]]>




 

]]>
<![CDATA[Kär - lek !?]]>

Nu är det söndag  veckorna försvinner bara , förstår inte vart dem tar vägen denna helg och vecka har både varit fruktansvärd och underbar på samma gång . Under veckan har det varit skola vilket varit helt okej . Inte hänt så mycket igentligen . Förutom att de tog slut mellan mig och den killen som jag trodde var min så kallade "älskling" vilket absolut inte stämde . Det är ju så att man tror att allt är bra bara för att man endast känner varandra på utsidan och inte riktigt vet vad som pågår på insidan, Vi var tillsammans i 1,5 månad vilket både var den bästa och hemskaste tiden i hela mitt liv ,Det var så att från början var allt som en dröm alltså för bra enligt min åsikt. Hade absolut inget att klaga på , detta pågick i ungefär 2 veckor tills jag fick veta/lära känna honom som den person han är . Han hade alltså två olika personligheter , då kan man fråga sig hur funkar det igentligen ?!

Jo det är nämligen så att han hade en personlighet när han var nykter och en helt annan när han var i kontakt med alkoholen . Detta gjorde så att han och jag då när vi båda två var i kontakt med alkohol att vi rykte ihop alltså våra perspligheter på "fyllan" fungerade absolut inte ihop på nått sätt . Det sluttade oftast varje kväll då vi drack med att vi bråkade och det var 1:a eller 2:a världskriget mellan oss . Bra relation eller vad tycker du?

Då var det nämligen så att jag började känna attt är detta verkligen en ide eftersom han behandlade mig på ett speciellt sätt och dessutom ett dåligt sätt på fyllan . Jag valde att jag skulle försöka pågrund av mina känslor för honom . Han och jag hade kommit överens om att han fick göra vad han ville(alltså dricka, hur mkt han ville) och ha e underbar kväll men ni tjejer vet att när vi säger så , så är de oftast ett test på något speciellt sätt . I detta fall var det de . Ville helt enkelt kolla hur mycket jag betydde och hur mycket han kunde hålla det han lovat .

Det jag bestämde mig för att göra denna kväll var att dra ut på en mysig kroge runda med min aälsklingar då jag redan från första början bestämt att jag skulle sova hos mitt raggarsvin <3 (sandra) för att slippa bråka med honom men slapp ju inte det i alla fall utan vid 10 på kvällen så kom han vinglandes till krogen . Vad hände jo jag fick massor med skit som vanligt och han höll på förstöra min kväll , vilket är de sämsta man kan göra. För då rycker min stubin . Dagen efter så bestämde jag mig för att prata med honom för att se om jag kunde få någon bra andledning varför de blev som de blev . men det var bortkastad tid . Slutade med att det tog slut och att jag hämtade alla grejer och lämnade tillbaka nycklar .]]>
<![CDATA[god morgon världen!]]>
Hejsan alla goa och morgon pigga människor OR not ! jag är svin trött men lyckats komma upp i alla fall . nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan dra härifrån , just nu sitter jag framför datorn i sköndal pga att helgen varit katastrof eller iallafall en del av det . Ialla fall när det kommer till den så kallade "killen" min . Usch blir bara arg när jag tänker på de . men men det ska inte få förstöra min dag ialla fall . Sandra evelyn Almqvist och carro tack för en underbar lördag. Äntligen har jag och hanna blivit sams igen känns så skönt .

Men idaag så ska man till läkaren och ta prover och sånt skit eftersom jag haft körtelfeber. men skönt att de är över ! ]]>
<![CDATA[Student + körtelfeber]]> ja idag fredag har det inte hänt så mkt utan har bara tagit de lugnt eftersom jag legat hemma i ungefär en veckas tid nu med körtelfeber vilket inte är det roligaste , så denna helg blir det bara att ta det lugnt och krya på sig så man kanske kan ta sig till skolan på måndag . På måndag ska jag även till läkaren för att ta massor med tester för att se om de fortfarande finns kvar i min kropp eller om det har bestämt sig för att äntligen lämna min kropp .

Ja nu äntligen har vi börjat få lite saker gjort med studenten , JA just det man tar ju studenten i år YEAAH ! Nu har vi bestämt vart vi ska ha student skiva och vi har beställt flack och så . Nu är mycket av sakerna avklarade men det är mkt saker kvar som behövs göras , Tänk på de ni blivande studenter planera saker i tid annars kommer ni aldrig få de ni vill ha !  

]]>
<![CDATA[Älskar dig Sandra Evelyn Almqvist <3]]>        ]]>