<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[måndag]]>
<![CDATA[JULEN AVKLARAD]]> Nu har jag precis kommit hem julaftonen 09 började på ett jätte bra och mysigt sätt och man kan näst intill säga att den slutade misslyckat. Började med att man vaknade vid 11 då det redan var fullrulle här hemma . Vid 2 kom resten av folket. Det vart jätte god mat , sen fina julklappar.

Det jag fick var :

  • Parfym
  • Present kort på gina 200kr
  • roda/spets hotpants
  • vita benvärmare
  • tavla som sara målat (8årig tjej) jätte söt!
  • svarta benvärmare
  • tjocktröja
  • svart/glittrig eyeliner
  • nagelfil
  • läppsyl
  • choklad

mysigt värre, sen valde jag att jag inte ville sitta hemma utan skulle ut på krogen , vi börjar fixa i ordning oss , men hinner inte komma längre än till pendeln då jag inser att jag glömt min mobil, sen när vi sitter på pedeln så inser jag att jag glömt min plånbok där mitt idkort ligger. så fick hoppa av i handen för att vänta på pia som skulle komma och lämna de jag glömt. efter de börjar vi röra oss in till stan . När vi äntligen kommit in till hötorget så märker vi att inget är öppet , så carro och tessan  hade spenderat 2tim för att hitta ett jävla ställe att gå till. tillslut hittade dem village eller vad fan de heter. fyfan vad det sög ! usch 62 kr för en jäkla öl usch ! och 136 för en drink . usch alltså vafan och musiken sög ju . men men som sagt nu är man hemma igen och ligger och kollar på tv. imorgon blir der party med flickoerna WIIIIE PARTY <3<3

Hare bra hej !

]]>
<![CDATA[älskade lotta har gjort en underbar sak kolla så får ni se !]]>

AV LOTTA <3<3]]>
<![CDATA[GOD JÄVLA JUL!]]>


Igår var det tjej middag med brudarna ,underbar mat , underbart sällskap kan de bli bättre ! Därefter drog jag till enskede och träffade carro och några till , var dags för fest . Sjukt kul hade vi de. tills jag lyckades kläma carros fingrar i dörren och när en killkompis lyckades klämma mitt finger , så jag har ett blått , uppsvulet finger somgör piss ont. inte roligt alls.

på fredag blir det fest för fulla muggar , då ska jag sandra , carro och nea  till viper ! muwwsiigt ! då blir det party party kan ja säga !
]]>
<![CDATA[Måndag och 3 dagar kvar till julafton]]> Jaa guud förstå det är 3 dagar kvar till självaste julafton som jag ska spendera med familjen wollter .  ska bli mysigt . Denna helg har varit ganska hektisk av sig. Men guud så rolig den har varit. Det är så när man är min sina favisar ! Fredagen bestod av att jag och sandra skulle fixa tyg så jag kunde sy ett par nya foffar till henne eftersom jag har "lånat" hennes gamla . Vi åkte in vid en bra tid så vi skulle hinna med allt . Men vad händer när vi är på väg hem och vi precis satt oss på pendeln jo , hände en olycka i södra station så dem stängde av hela pendeltågs linjen. Det tog oss fan 2 timmar att ta sig från t-centralen till jordbro. men men sådant är livet .

vi kom hem och jag skulle fixa middag samtidigt som jag skulle sy , men Pias förbannade symaskin ville ju inte fungera så vi prövade en annan metod som fungerade tills sandra satte sig i bilen då det inte fungerade längre så fick ta en tripp till henne först innan vi drog oss in mot staden.
Vi hade ju fixat i ordning oss för 360 men kan tala om att det söööööög totalt ! så slutade med att vi drog till viper i alla fall . vad gör man inte för att få ha det lite roligt lixom !

lördagen bestod av att nea , lotta , carro och atte kom hit och förkrökade. Vi hade skita roligt här. Var en massa singstar , öl spel . 1 tomtemor och 4 tomtenissar plus atte och robin. haha när vi kände oss redo för att röra på oss så så vart det nerpackning av julklappar till folket som jobbar på viper . och två personer i bakluckan.  ganska komiskt måste jag säga. Vart mkt dans , skratt och ett antal öl och cider för dem flesta, vissa vart fulla vissa andra var spik nyktra och vi andra var något mitt i mellan . kuul må jag säga. 


Denna vecka händer detta . 

Måndag: Umgås med carro , shoppa om man får hinner få sina pengar , kanske följa med lotta och carro till stallet . 
Tisdag: Nea kommer hit sedan blir den fin middag inne istan med brudarna <3 Våran julklapp tillvarandra.
onsdag : fixa det sista inför julafton, shoppa lite till . 
torsdag : Julafton , då blir det festligheter må jag säga . 
fredag : Det märker vi! Paarty kanske ?
Lördag : party kanske ?

Här kommer lite bilder från helgens äventyr . =) 

Fredag





Lördagen!













Mina tjejor , vad skulle jag göra utan er ! Ni alla är guuuuld värda och mycket mer än så ! älskar er alla så otroligt mkt , hade jag inte haft er så vet jag nog inte vad jag hade tagit mig till. Ni är mitt allt och kommer alltid vara det älskar er alla mer än allt annat ! <3<3<3

HARE BRA HEJ !!

]]>
<![CDATA[bästaste]]>
Fredagen bestod av att vi drog först till nea och förkrökade sedan drog jag , lotta och carro till 360 där det var temat Black & white . Vi vart sjuuukt taggade och det var bra det för när vi kom dit så var det redan fullt ös . Sen med tiden så vart det bara mer och mer . och skojar inte att vi dansade så mkt så att vi 02:50 så var jag tvungen att säga till dem andra att vi skulle går får att mina knän började ge med sig ! men guuud vad kul vi har haft. Jag skulle igentligen sovit hemma men båda jag och carro bestämde oss för att sova hemma hos lotta eftersom igen av oss andra orkade åka hem .

lördag vaknade man ganska sent och vi gick upp för att bestämma oss för vad vi skulle göra. blev viper till slut och det vart också en grymt rolig kväll! bilder kommer upp lite senare ! <3

hare bra hej !]]>
<![CDATA[fredaag]]> nu är det fredag och ska snart äta jätte god middag och sedan börja stressa satan för att göra iordning mig inför kvällen ! ska bli så kul . ikväll blir det 360 och black & white. med lotta och carro. hoppas de blir lyckad kväll :D

]]>
<![CDATA[Torsdag]]>
hare bra Hej !]]>
<![CDATA[Till minne av Susanne Berglund ! Må du vila i Frid !]]> Vila i frid mamma.. saknar dig så. 12 år sen du försvann ur mitt liv och saknaden är stor tomrummet i mitt hjärta kommer alltid finnas där. Men vet att du finns där och vakar över mig . ÄLSKAR DIG ! Din dotter petra !




Another day has gone
I’m still all alone
How could this be
You’re not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you’re far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we’re far apart
You’re always in my heart
But you are not alone

’lone, ’lone
Why, ’lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you’re far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we’re far apart
You’re always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I’ll come runnin’
And girl you know that I’ll be there
I’ll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you’re far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we’re far apart
You’re always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you’re far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we’re far apart
You’re always in my heart

For you are not alone...

]]>
<![CDATA[jävla piss och skit !]]> Varför kan jag inte bara hitta ett jobb ! som jag trivs med ! NÅGON SNÄLLA GE MIG ETT JÄVLA JOBB!

helgen var skit kul . på fredagen så var vi först hemma hos mig i jordbro och förkrökade och sedab drog vi ut på krogen . Kan tala om att alkoholen flödade hemma hos mig och alla vart runda om fötterna. sedan åkte vi 8 personer i pias lilla bil var lite roligt faktist och adele och lotta fick sitta i bagage luckan för att vi skulle få plats var lite smått roligt . tror att dem som såg oss kliva ut ur bilen att dem vart väldigt förvånade . haha kvällen slutade med att vi tydligen blev stoppade av polisen vilket jag inte minns och att jag gjorde bort mig totalt vid utgången när vi skulle gå för att jag var så pass berusad , haha var lite roligt .

Lördagen bestod av att jag och carro började med att fixa oss hemma hos henne sedan var det dags att bege oss till bagarmossen för att fira Zandra som fyllde 20 år !

Grattis tjejen ännu en gång !





Sedan kom ronnie och hämtade oss och vi åkte och plockade upp älsklingen sandra sedan var det dags för SS ! FYFAN vilken rolig kväll . Underbart säger jag bara , alkoholen flödade , vi dansade arslet av oss , skrattade och hade det bäst . Vart ett litet missförstånd som vi löste lika snabbt igen . Tack vare att vi passar så bra i hop . Hoppas vi kan ha en sådan rolig kväll igen SNARAST !

   
]]>
<![CDATA[tisdag]]>
En sak till vill verkligen att en viss person ska veta att jag tänker på honom då han har fått ganska tråkiga nyheter . Hoppas att du kommer ur den här skiten och blir frisk. Vill verkligen att du ska veta att jag finns här för dig ! <3

vad händer annars i veckan då , ja imorgon ska man hjälpa adele med lite saker i lägenheten . Idag får man besök av min älskade nea ska bli så mysigt. och sedan vet jag inte.

i helgen blir det att spendera mycket tid med älsklingen carro då vi ska till bagarmossen och fira en kompis som fyller år !

hare bra hej !]]>