<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Hejhopp]]> Nu är det helg igen , och som vanligt blir det utgång och även klubb blå.
Veckan som gått har gått väldigt snabbt efttersom det är lov för oss som går i skolan, Just nu sitter jag hemma hos fia, vi har precis kollat klart på Snygg, Sexig och singel och vi har kommit underfund med att dem tre tjejerna i filmen och deras historia i filmen liknar oss väldigt mycket och vi sa det att det där är vi om ett antal år , hahah  =)



om en timme ungefär ska man börja röra sig hem för att sedan börja tagga till sig inför kvällen 
då man hoppas på att det blir en lyckad kväll och mycket skratt och dans 

här kmr lite bilder från onsdagens party: 



haha , självklart alltid på blå ;)




Jag



Daisy och jag



carro och Nicole



Jag och nina



Haha carro alltid så klockren <3



Fia och adele <3


Ha det så bra så länge
]]>
<![CDATA[då var det tisdag]]> idag är det tisdag och det har inte hänt så värst mycket som vanligt . förutom att vi har lov vilket är ortoligt skönt . just nu håller jag på att laga mat för att sedan försöka ta mig ut till berga naturbruksgymnasium för att prövrida cissis häst havanna =) vilket ska bli otroligt kul .

vad händer under veckan ? jo nämligen imorn blir det party eftersom blå har öppet även på en onsdag .. självklart måste vi stammisar se till att vara där då .. sen blir det som vanligt blå i helgen också :) haha kan tänka mig att ni tycker att detta låter väldigt enformit men så är det vi har hittat ett ställe som vi älskar att vara på .. då kan man undra hur kmr det sig ?1
Jo på grund av att vi har hittat ett ställe där vi älskar att vara och umgårs med varandra , känner imprincip den flesta där , alltså ägare, bartender , diskplockare, garderaosfolket , och även fotograferna . plus får ju inte glömma den underbara musiken och dem billiga priserna . kan inte bli bättre än så !
så se till att komma dit ;)



fialutt<3





daisy och jag <3



daissy och jag<3




nicole och tilda <3





fia , hanna och carro <3





Vad händer under eran vecka?!
hejsvejs
]]>
<![CDATA[Grattis älskling!]]>

Nu har födelsedags barnet fylt 20 år ! Vi började med att förfesta hos fia och max vilket var en trevlig början på kvällen.
efter ett antal cider och ca 2 timmar singstar så började vi röra oss in till nivå 22 där det vart ordentligt med supa . efter ett antal timmar och ett antal cider och öl så vart det hemgång , åkte från nivå vid 1 tiden . då atte och ali körde oss till fia och max där jag och max fotsatte att dricka lite medans fia inte mådde vidare bra men det hör till , man fyller bara 20 år en gång i livet

Grattis ännu en gång älskling <33
]]>
<![CDATA[borta bra men hemma bäst]]> det började med att i fredags åkte jag och alex iväg för att fixa allt som behövdes göras för att vi skulle kunna ge oss av
Självklart skulle det strula hela dagen , det började med att bilen pajade vilket inte var det roligaste eftersom detta var den bilen som vi skulle köra med. Men der löste sig ganska snabbt sen var det att åka runt och lämna saker till olika människor men till slut kunde vi åka hem och börja packa bilen . vi kom iväg ganska snabbt och vi var framme i unnaryd efter 4 timmar ungefär . under helgen har det inte hänt så mkt förutom ett antal film timmar.

men det har vart väldigt skönt att äntligen ha en vithelg och dessutom kunna umgås med alex och lära känna hans nya tjej . som är underbar på alla sätt och viss .

Alex du ska skatta dig lycklig !

over and out . ]]>
<![CDATA[party bilder]]> Här kommer lite bilder från helgens äventyr .



Jag och nicole




Jag




Fia , daisy och jag



]]>
<![CDATA[im confused , i don´t understand .]]> heart is saying go on and my brain is saying stop what can i do to make them work  together
 ]]>
<![CDATA[då var det dags igen]]> idag är det lördag , dags för party dags igen som vanligt, just nu sitter jag hemma hos max och fia och försöker få i mig en pizza vilket inte går så jätte bra men men .
gårdagen var en ganska lyckad kväll , började med att jag var hemma hos en gammal polare och började supa sedan vart det av färd hem för att snabbt fixa i ordning sig för att sedan åka vidare till hanna för att äta middag och dricka . det var jag , daisy , hanna och carro vilket var väldigt mysigt efter ett tag kom även nicole vilket var väldigt mysigt. vi satt och drack vin och satt och diskuterade en massa vilket var väldigt skönt att få höra folks åsikter om allt som hänt den senaste tiden .
vid 9 tiden kom även sandra vilket var trevligt att äntligen få träffa henne efter så lång tid , efter ett tag bestämde vi oss för att röra oss in till blå för att fortsätta kvällen . var en otroligt kul kväll i början men sedan efter ett tag får man höra saker som man inte kunde tro men men sånt är livet ..

ikväll då så blir det blå som vanligt , hoppas detta blir en lyckad kväll i alla fall ....





]]>