<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Tjejmiddag]]>

]]>
<![CDATA[Stkhlm - Riga - Stkhlm]]> som vanligt har jag varit väldigt dåligt med att uppdatera men har haft så mycket för mig . Lite för mycket festande och för lite av annat . Vad som har hänt sen sist är att jag åkt på kryssning 40 tim med caroline vilket var otroligt kul . Haha sjuka saker hände. vi träffade ett antal underbara människor på båten samt så träffade vi mackan från erik och mackan - hela och rena . vilket carro lade märke tilll direkt , Vi bestämde oss för att sätt oss ner en bit från dem och efter någon sekund så kmr mackan och frågar om vi vill slå oss ner med dem vilket slutade med att dem bjöd på alkohol osv. satt där ett tag och lyssnade på deras påhitt tills vi bestämde oss för attt röra på oss . de slutade med att carro stog och dansade med mackan och jag stod och tittade på. det var otroligt mycket kul som hände under denna kryssning. Detta feestande ombord på båten fortsatte under dem hela 40 timmarna .

]]>
<![CDATA[Saknar dig otroligt mycket !]]> Saknar dig otroligt mycket
han var mitt allt , mitt liv , saknar honom
Rocky <3


]]>
<![CDATA[!?]]> ]]>
<![CDATA[dem två!]]>
Dessa två brudar betyder allt för mig . dem är mitt liv . Behöver inte säga så mycket mer .
 
]]>
<![CDATA[HELGERNAS ÄVENTYR]]> Eftersom jag suger på att uppdatera så tänkte jag att det kunde vara lite kul att få se lite bilder istället så här har det sett ut dem senaste helgerna .




Så här ser det ut när jag och vännerna partajar på helger hur ser era helger ut ?
]]>
<![CDATA[...]]> There will come a point in your life when you realize who
really matters, who doesn't and who never really did. So
forget the people from your past because there's
a reason why they didn't make it to your future.
]]>
<![CDATA[new year]]>  ]]>
<![CDATA[HAPPY FUCKI`N NEW YEAR]]> Hej alla goa och glada . Nu är det nytt år vilket betyder , nya händelser , nya problem men framför allt så hoppas vi på en ny start . Så man kan glömma allt hemsk som har hänt . Nu mina damer och herrar är det år 2009 ! vilket jag hoppas på att det kommer bli ett nytt underbart år. men man får inte hoppas på för mycket .

Jag vill bara säga att det finns vissa människor i mitt liv just nu soom gör mitt liv så pass mycket lättare och ni ska veta att jag är otroligt glad för det . Jag hoppas på att jag aldrig kommer att förlora er det skulle jag inte klara av . 

Namnen på dessa underbara människor är Sofia , Carro , Alex  , Erik och Max
tack för att ni finns <3


]]>