<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[tisdag]]> Dålig uppdatering som vanligt...
Jag är sämst på att uppdaterna men har faktist en riktigt bra undanflykt  . Det är pågrund av att jag inte har tillgång till datorn varje dag. Jag gör det så fort jag kommer inärheten av en dator. Just nu sitter jag och kollar på tyra banks show då det inte finns särskilt mycket annat att kolla på. Passade på att låna datorn medans linn tog en tupplur. Så passar på att uppdatera lite.

Det har inte hänt så mycket . Men kan i allafall berätta att jag och linn var ute i lördags då fredagen var en film kväll. Vi skulle igentligen på en "hemmafest" på en husbåt. Men det vart ingenting . Så vi bestämde att vi inte skulle göra en favorit i repris utan att vi fan skulle göra nått så...vad blev det jo, Toxic . Först var ja lite emot det men vad gör man inte för att ha kul. Vi gjorde i ordning oss och sedam var det dags att börja röra oss.

Jag och linn har inte alls känt varandra länge , men jag kände verkligen att jag kunde prata med henne och att vi förstod oss på varandra. Vilket var oroligt skönt. När vi kom fram så började vi med att sätta oss på uteserveringen och pratade lite smått sedan var det dags för party. Vi gick ner på nedervåningen och där började festen . Hade så extremt kul. Hoppas vi kör på favorit i repris . Då vi träffade på ett par underbara människor . Som gjorde våran kväll till det bästa.

Jag hoppas verklgen att detta kommer fortsätta och att du och jag kan bli riiktigt goda vänner. Känns som om det är det jag kan behöva . Träffa nytt folk , nya kretsar. osv. Saknar verkligen alla mina älskade vänner . Men vet dock inte vart ni tagit vägen ... Nu är det jag som står här ensam men stark .. så det känns i alla fall ... FInns vissa speciella personer i mitt liv som fortfarande finns där för mig och det tackar jag för men vad har hänt med alla andra ? Det är ju nu jag behöver er som mest . Saknaden är stor ska ni veta men står fortfarande rakryggad och stolt och låter ingenting förstöra det jag försöker bygga upp , ett nytt liv , en ny början . Behöver verkligen det . men varför går det inte ..

Känns som om jag tar Ett steg framåt men lika många eller fler tillbaka...  Men står fortfarande här och är stark...



GOODBYE !
]]>
<![CDATA[LÖRDAG]]> so you think you can dance , hatar att jag alltid missar det hela tiden då jag älskar dans över allt annat. Gårdagen som sagt bestod av film . Dem filmerna som vi bland annat såg på var .

        

Idag är det lördag och idag ser det ut att bli lite party även fast jag är lite smått förskyld men kan verkligen inte sitta inne idag också så hoppas verkligen på det bästa. Men som det ser ut så blir det lite party och antagligen på en husbåt ska bli kul ! vad ska ni göra idag/ikväll?

PUSS & KRAM
]]>
<![CDATA[känslor & kärlek]]> Jag vet intte riktigt om jag är redo för vad världen har att erbjuda när det kommer till detta . Men saknar det så mkt just nu .Behöver verkligen någon vid min sida . Förlorade min stora kälek vet inte ens vad som hände. Allt bara rasade men kommer alltid älska honom.  efter 6 månader ungefär tog det slut och önskar att det aldrig hade gjort det. Men var väl det bästa . Har träffat på många underbara killar men ingen som jag känner att det är dags att satsa. Vart är du min drömprins? Behöver dig verkligen nu.. När kommer mitt , lyckliga i alla sina dagar ? Kan någon svara på det?

]]>
<![CDATA[dålig uppdatering]]> Vet ju inte ens hur många som igentligen följer min blogg . Funderar på att lägga ner den .
Men vet inte , kan vara sköönt att kunna ha någonstans att skriva ner sina tankar och känslor. Vad som händer i mitt liv för er som inte känner mig så bra och är intresserade .. men som sakt vet inte riktigt . ? Vad tycker ni ? Ska ja försöka fortsätta kämpa med denna blogg eller är den dödsdömd?

Har tyvär inte så mycket tid till att sätta mig ner och skriva här då jag flyttar runt en massa och inte riktigt har tillgång till en dator hela tiden . Men jag gör så gott jag kan . Hoppas ni har överseende med det .

vad har hänt under helgen och så då... Jo i fredags var det tejpparty på 360 och jag och sandra hade redan planerar att  dra dit och hae sedan några dagar tillbaka estämt va vi skulle ha på oss och så. Hade en extremt rolig kväll förutom avslutningen av kvällen . Den var hemsk. Vi hade ju fixat någon som skulle köra oss från fredriksborg till medborgarplatsen och sedan tillbaka. Det gick jätte bra in sedan när vi skulle därifrån så skulle ju samma kille komma och hämta oss men idioten kom aldrig . MORR säger ja. Vi var imprincip stämplade som Horor när vi satt där på gatan i medis för att vi båda hade så ont i fötterna . inte OKEJ säger jag !

Sedan lördagen var jag i huddinge hemma hos Min PETRA ! Muuuwsiigt värre ..hade det jätte mysigt både där och sedan var det avfärd till hagsätra på söndagen då det vart storstädning men men vad gör man inte .

NU är jag i jordbro  det är här jag kommer befinna mig tills ja hittar någon egen lägenhet.

KRAMAR Petra]]>
<![CDATA[bilder]]> Lite bilder från mobilen




klänningen som jag fick av systern min från turkiet




Syrrans kattjäkel som höll på skrämma livet ur mig




Så tråååkigt man kan ha de :P



Sandras två älsklingar Ziera och Esset ]]>
<![CDATA[dikt]]>
When it start and Im alone. Nobody there, who can help me now, the life is not fair.
I have to run, I run. And there she stand, and say:
-Girl, we gonna win, everyday and everytime, we wont hide,
we gonna fight til the end.
And we always be together, in the dark and the light.
Dont you know, Im here for you, when you need someone by your side.
I never let you go, cuz sister, I love you soo

]]>
<![CDATA[dikt]]>
Ett litet hjärta står ensamt och gråter,
Sårat av många, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står detta lilla hjärta kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men ändå vill ingen behålla det, på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken när man ej reglerna kan?
Varför tro på den kärlek som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har var sitt?
Varför är detta lilla hjärta just mitt?
]]>
<![CDATA[hmm förstår du nått?]]>
Den personen jag är idag är inte samma person som jag var för ett tag sen. Det är pågrund av allt jag vart med genom alla dessa år. Hade det inte varit för det vem hade jag annars varit i dagens läge vem vet. Sen om folk inte tycke rom mig för den jag är så visst synd för er. Jag är den jag är like it or not . Jag bryr mig faktist inte längre. Jag älskar Dem som står mig närmast och jag hoppas dem gillar mig lika mycket . Hör jag folk prata bakom min rygg ja då är det ett tecken på att dem igentligen inte är dem man trodde , för riktiga vänner ska kunna "komma fram till personen i fråga och säga vad man tycker och tänker" vi ska ändå vara vuxna människor .

Jag är den jag är ingen som kan göra någonting åt det hate it or love it . upp till er.

Jag vill bara tacka min syster för den underbart söta klänningen jag fick av henne från turkiet . TACK!

imorgon jobbar jag igen . 16-20 ska bli kul . Sedan fredag så är det party party med älsklingen igen . Ska bli så kuuuul ! Here we come silvertejp party yeaah :D

]]>
<![CDATA[SST]]> Jobbat idag från 16-20 . Var väldigt kul att träffa människorna som var där idag . Extremt trevliga och sociala det jag behöver för att trivas på ett ställa . lyckades även sälja lite idag vilket gjorde mig jätte lycklig WIIIE . Jobbar torsdag igen från 16-20 . Hoppas det går bra då med .

Imorn kommer syrran hem WIIIE saknat henne extremt mkt .

Hejså länge

]]>
<![CDATA[tisdag]]>
idag jobbar ja från 16:00-20:00 Sista provdagen så håll tummarna för mig :)

Skriver mer sen när ja kommer hem .

HEJDÅ ALLA GLADA ]]>
<![CDATA[HJÄLP?]]>
   

Blond , Svarhårig eller brunett eller kanske någon annan färg? jag vet inte . hjälp mig ..]]>
<![CDATA[Igår slutade jag att dricka men idag gör jag comeback!]]>
Hoppas de är bra med alla er .
Med mig är det finfint . Jag överlever i alla fall,  det är huvudsaken.
Denna helg har jag gjort ganska mkt . I fredags hade jag och sandra extremt tråkigt då vi båda ville hitta på något att göra. Vi höll på fram och tillbaka i ca 1-2 timmar och försökte verkligen hitta på någonting men det verkade ganska dött. Det gick så långt att till och med jag kunde skrika till för att jag hade så tråkigt. Tillslut valde vi att vi skulle ut på krogen bara hon och jag eftersom vi imprincip aldrig gjort det tidigare. Det vart 360 , vet inte hur det just vart det , men ville visa sandra att man faktist kan ha riktigt kul på krogen . Berra körde in oss då sandra inte hade något att åka på . Vi kom ganska tidigt om man säger så och var impincip där först av alla . Började dricka lite smått och ialla fall ja väntade på att det stora rummet skulle öppna då det är där min favo musik spelas .

Vi träffade på massor med människor som i alla fall jag kände och sandra fick lära känna. Nea och atte var även där eftersom lilla nea skulle bli 21 vid 12-slaget . När stora golvet öppnade drog vi genast in dit och började dansa arslet av oss . Sandra hade dock inte dansat så mkt på otroligt länge så det var jätte kul att se henne vara så glad. Hade en underbar kväll med dig älskling och det ska vi göra igen ! Snarast !

Lördagen började med att jag endast låg och slöade i soffan men jag visste att vid 20:00 skulle jag vara i hägsätra för att fira nea . Började smått göra iordning mig och så eftersom jag har varit i ribby och varit kattvakt åt systern min eftersom hon så elak som hon är har åkt iväg till turkiet så hon kommer väl vara cp brun när hon kommer tillbaka.
Dem flesta var hemma hos jocke och det var extremt skönt att träffa på dem som var där saknat alla jätte mkt . Speciellt att få prata ut med vissa om allt som händer och lätta på mitt hjärta.

Jag kan medela alla nu . Jag ger upp . vill ni prata så prata . Vill ni hålla på och jävlas och sånt skit så gör de . Det är endast ni som råkar illa ut. För jag har lagt ner projektet med att bry mig . Tar det mera som en komplimang eftersom jag måste ju tydligen vara viktig eftersom jag alltid dycker upp i era samtal ..

SO LONG , Petra



Jag och sandra , fy vad vi ser ut men men bjuder på den !]]>
<![CDATA[....]]>  alla verkar ha vänt sin rygg och lämnat mig efter...



Förutom du .. tack för att du finns just nu för mig vad hade jag gjort annars ...
Sandra evelyn Almqvist <3
]]>
<![CDATA[UNDERBAR HELG !]]>
Det började med att i fredags så vaknade jag , sandra och jessica vid 9:00 och började genast stressa inför Power big meet . Vilket vi har längtat efter , Vi började fixa iordning allt vi skulle ha med oss och sedan fixade vi i ordning oss själva . Efter detta så kom elin och vi började dricka lite smått . Efter 1 timme ungefär som kom även jimmy . Vi började packa iordning bilen och sedan vart det avfärd . Vi plockade upp ken på och bruno på vägen och sedan var det dags för västerås vi hade otroligt jävla kul i bilden , skrattade , sjöng och extremt många kisspauser , HAHA  Så kul vi har aldrig skrattat så mkt , haha elin lyckades kissa på sandra vilket var dagens skämt .. Efter ett tag kom vi fram till västerås då det genast vart cruising , så jävla kul, träffade på underbart folk och tror jag aldrig haft så kul . Vi åkte några varv på cruisingen sedan bar det av till campingen .

Haha när vi kom dit märkte vi att vi hade fått punktering HAHA inte OKEEJ men men .. Sedan skulle vi betala och så för att komma in på campingen så sa dem där förbannade vakterna att dte var fult , Vi alla börjjade bli hungriga så vi skulle hitta nått ställe där vi kunde grilla våran korv så det fick bli i en busskur efter det så var det bara för oss att hitta någon annan stans att sova. Vi hittade en mysig liten camping som vi anordnade själva utanför ABB. under ett mysigt litet tak. Haha vid 4 på morgonen så kom vakterna och sa till oss eftersom dem abb även var öppet på lördagar . hahha Hur vi sov första natten var på detta vis . Sandra , Jimmy , bruno , och elin sov i bilen medans jag och jessica sov i skuffen . och ken hittade en mysig bänk att sova på lite klockrent faktist .

Sedan vid 9 så packade vi ihop våra grejer sedan var det dags igen , Vi började röra på oss för crusingen igen  vilket var extremt mysigt. Sedan drog vi till marknaden och gick runt där ett tag sedan var det dags för grillning det vart hamburgare , extremt gott och efter någon timme så drog vi vidare på cruisingen vi hade skit kul massa alkohol härliga människor och bra musik . senare på kvällen sen så åkte vi tillbaka tillsamma plats som innan och skulle sova denna gång sov jag , elin och jessica i tältet och sandra och jimmy i bilen medans ken sov på gräs mattan hahah den där ken alltså somnade hela tiden på skumma ställen . kl 04:00 blev vi väckta av kens tvilling bror då han ville åka hem så då var det bara att packa ihop och börja röra oss hemåt , efter 5 tim och 15 min så var vi hemma i stockholm igen . 

Tack För en underbar helg allihopa !
  ]]>
<![CDATA[.....]]> skit...

Förstår inte ens att vissa kan tro något sådant om mig men visst det är ett fritt land men vafan .. börjar ledsna riktigt rejält nu ... Folk tror att jag är oärlig, att jag knullar runt att jag stjäl Tfrån mina vänner. och att jag helatiden ska stå i centrum ...osv...Jag är absolut inte oärlig , jag är en människa som säger vad jag tycker .. att jag knullar runt ?! VAFAN nu får ni ge er ... vad vet ni om mitt liv igentligen ... om ni tror något sådant så kan ni inte veta särskilt mkt ..att jag stjäl från mina vänner ?! Varför i hela fridens namn skulle jag göra det ... jag respekterar mina vänner som in åt helvetet .. eftersom det är ni som ställt upp för mig och hjälpt mig ... varför skulle jag göra det för ???  Tror ni det för att ja inte har mycket pengar och så? inte vet jag ... eller vill ni bara ha ett "svart får" någon att skylla på ??!! inte fan vet jag .. men skulle aldrig göra något sådant och det tär på mig att ni ens kan tro något sådant om mig ... less på allt nu ... trodde jag hade er som mina nära och kära men tydligen hade jag fel...

pallar inte mer , nu får det FAN vara nog ... 



Trodde jag hade mina vänner och att det var dem jag kunde lita på men nu vet jag inte längre alla verkar vissa sin rätta sidor...

OVER AND OUT
 ]]>