<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[MORR!]]>

Så ska dit på måndag kl 16:00 gått folk .
]]>
<![CDATA[god morgon världen]]> God morgon allihopa !

JUst nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart börja fixa mig lite smått inför dagen . Det som händer idag är att jag jobbar från 14-19 som jag fattat det . Det jag ska jobba med är telemarketing . Okeej inte världens roligaste grej men det är bra med pengar.  Idag ska jag få lära mig hur deras system hungerar och hur , dem gör när dem ringer upp sina kunder . Det ska bli intressant . Har tre prov dagar sen får jag veta om jag duger för jobbet eller inte . är lite nervös men vet ändå att detta är en av dem saker som jag kan !

ska ut med alex hund nu också , ska se om han kanske vill bada ta ett dopp !

Sedan efter jobbet så om det blir som vi bestämt så ska jag ut till nynäs igen , hem till älsklingen sandra  <3

                                 
]]>
<![CDATA[allt och inget]]>
Men men nog om det ...

Just nu är jag "hemma" i sköndal , just det , här är det fullt hus som det kan vara ibland. Jag har ju under några dagar bott hemma hos Sandra och jimmy i nynäshamn. I deras fina hus , där jag hjälpt sandra att få hennes gamla katt esset att bli kompis med hennes nya katt unge ziera. Det gick förväntans fullt bra. Sandra var lite nojig vilket det gjorde att det var svårt för henne att se vissa situationer mellan dem båda . Men sandra är solt över dig och dina framsteg . Som du märker , Nu är dem nästan bästa kompisar med varandra . Dem leker med varandra , följer med när den andra går på toaletten och även äter med den andra vid sin sida . Esset är lite smått kärleksfull och vill gärna hålla koll på lill tösen lite extra noga . Det är underbart att se dem tillsammans och ser fram emot att få spendera helgen med dem två. <3

Här kommer bilder så ni får se hur dem båda ser ut ...

        
   - Nya kattungen , busfröt och bitchen ziera    - Den samlade och kelsjuka , pussgurkan Esset     


Dessa dagar har varit underbara då jag fått umgås och ta igen förlorad tid med dig .. Det känns otroligt bra att vi kommit så långt med våran vännskap då vi två imprincip gått igenom allt som två vänner kan göra och se på oss idag , enligt mig starkare än någonsin . Du får mig att verkligen att må bra när ja mår som dåligast , vi kan skratta , gråta och ta del av allt som hänt oss då menar jag allt mellan himmel och jord. Det jag försöker komma fram till är att det ska vara du och jag mot världen !! Det var det då och det är fortfarande det efter alla dessa år .

        

Vi två Då och NU , föralltid <3
]]>
<![CDATA[LÄNGTAR SOM BARA DEN !]]> Monday Bar Summer Cruise 2009
Fredag-söndag, augusti 28-30
40 timmar - 2 nätter
Stockholm-Riga (Lettland)-Stockholm
M / S Tallink Festival


]]>
<![CDATA[I don´t understand , pleace explain it to me]]> Jag bara känner att jag inte orkar längre med alla människor som inte kan vara ärliga mot andra , Kommer aldrig någonsin fungera om man inte är ärlig och säger vad man tycker och tänker .

Du kanske inte förstår hur det känns för mig ? hur jag känner när jag får höra allt du säger .. Det är inte det roligaste kan jag säga och plus att jag trodde vi verkligen hade kommit över allt sådant men vem försöker jag lura tydligen så fortsätter det , är väl bara jag som är blind och inte igentligen vill se eller förstå det ..

Jag tycker ändå jag gjort mitt bästa genom tiderna för att ställa upp för dig och vara den vännen som du kanske ville att jag skulle vara . Men tydligen räckte det inte till . Eftersom det har fortsatt , ja du kanske tycker att det är fånigt allt detta men det är nog nu ... Dem sakerna du sagt och det är inte lite må jag påstå .. är inga okeej saker att säga.. Du är "ungefär" likadan när det gäller allt du sagt . Både om killar , stil och personlighet . Eller du har väl varit eller kanske fortfarande är vad vet jag , vet bara att du inte är den människan jag kände och det är tråkigt .. för vi har haft underbara stunder vi två ,enligt mig . Men kanske bara jag som tycker det ..

Nu ber jag dig här , att nästa gång du har någonting att säga om mig så kom fram till mig och säg det ..


]]>
<![CDATA[Söndag och underbart väder idag igen]]> Älsklingen du förstår inte hur glad jag varit över att få umgås med dig igen och känna att allt är som förut på den gamla goa tiden. Vi har kännt varandra så extremt länge så , det känns som om de kommer vara vi för alltid.

Förutom att det varit en underbar helg med er två .. så¨har det hänt mycket under dem senaste dagarna . Då jag fått reda på att vissa människor inte är dem man trodde dem var. Förstår inte hur du kan hålla på som du gör . Du säger att jag är din vän men även snackar du så otroligt mkt skit bakom min rygg. Varför kan du inte bara vara mogen nog att säga vad du tycker och tänker mot mig öga mot öga Nej du ska snacka bakom min rygg och inte tro att jag kommer få reda på det. Det är sådanna fasoner man höll på med när man var yngre vi ska vara så kallade vuxna ? varför inte betee sig som det då.

Du säger saker som att det är skam att jag bär raggarfrilla ? att den ser hemsk ut? varför bryr du dig så mkt om hur jag ser ut och klär mig ? Detta är ett fritt land och jag bär och klär mig hur fan jag vill. Sen att du inte tycker det är okeej Vem bryr sig! Jag är den jag är tycker du inte om det så varför ska du vara så falsk då? varför inte bara sluta bry sig och sluta umgås med mig istället.

Du säger även saker som att du inte kan förstå hur jag kan gå från en sak till en annan när det gäller mina stil .. Jaa Jaag avgudar Trance och Hardstyle men älskar även gammal musik och älskar allt som har med det att göra! Så varför ska du prata så mkt .. har du kollat på dig själv , för tycker det är ganska kul eftersom du gör precis likadant som jag, du gillar båda sakerna du med så varför haka upp sig på mig.

Vi har haft våra bråk och tjafs och tyckte ändå vi kommit en bit på vägen när det gäller våran vänskap och vi har gång på gång bestämt att vi skulle börja om f¨rån början för att reparera allt som hänt .. men jag som vanligt tror på det och låter dig göra samma sak igen som tidigare . Du umgås med mig och tar mig som tredje val när ingen annan vill det. Sedan när jag lämnat dig så snackar du lika mycket ändå.

men kan tala om för dig att nu är det nog, du har gått över gränsen...
om du vill ha kvar dina vänner så börja vara ärlig istället för oärlig annars kommer du i slut ändan förlora alla... hur många tror du vill ha en vän som så fort när man vänder ryggen till så snackar du en massa , så fungerar det inte i livet.

Här kommer lite bilder från helgens äventyr .. tack tjejer för allt<3<3

]]>
<![CDATA[sol sol och mera sol !]]> Idag vaknade jag vid halv 1 av att cissi skulle äta lunch känns ju bra att jag går upp vid lunch haha men men jag åt frukost och sedan åkte vi till farsta strand för att hämta tilda . Vi åkte till stalet i södertälje för att kolla till havanna och se hur det var med henne . Hon hade lyckats ha sönder 1 sko och vad nu det var. Sedan bestämde vi oss för att ta första badet i år eftersom vi alla höll på att dö av värme slag men vi åkte tillbaka till tilda och gick ner till sjön i början var det jätte kalt men sedan var det underbart skööönt efter det blev vi bjudna på jätte god mat och sedan jordgubbstårta vilket var så otroligt gott !

cissi skulle rida havanna ner till hagen

Cissi på havanna



våran underbara efterrätt underbart gott var det !

Hur har eran soliga dag varit?

hejsvejs
]]>
<![CDATA[GLAD MIDSOMMAR]]> iår blir det lite annorlunda , det är nämligen så att jag och en vänn ska äta middag tsm som jag har fattat det sen ska vi träffa lite mer människor lite senare otroligt mysigt vem vet man kanske får se lite dansande i år också elr vad tror ni?




hur ser eran midsommar ut?]]>
<![CDATA[confused & divided]]>
<![CDATA[Nu är man 20]]> Nu kan inte folk gå runt och kalla min för tonåringen längre så är det .. För nu har jag vuxen poäng eftersom jag är 20 år .. men vet inte riktigt vad jag ska skriva här förutom att i fredags var vi ju på 360 vilket var otroligt kul . Sedan i lördags hade jag ett litet party här i sköndal, Eller litet och litet vi vart ett antal människor tillslut . Vi vart över 30 personer i den här "lilla 2:an" men vi lyckades hålla sams och ha en underbar kväll istället . Vill verkligen passa på att säga tack till er alla som kom och firade mig ni är underbara. Hade en underbar födelsedag. Det jag fick var massa godis, smink , blommor och sen vilket jag verkligen, verkligen , verkligen hoppas på är att jag får en tatuering av petra , hon är så underbar ! hoppas verkligen att det blir så . Skulle betyda allt för mig.

Hela kvällen började med att fixa och trixa här hemma innan alla skulle komma och folk började inte rulla in ordentligt förens vid 9-10 på kvällen . Alla var jätte fina och var på underbart humör. Det jag verkligen diggade var att nea och atte hade med sig 1liter tiquila, hahah UNDERBART! som jag och nea började dricka vi drack ganska mkt av den men men . Sedan vid 3 någon gång så rörde vi oss till hagsätra där festen fortsatte . haha wiiee party !

Vid 7 ungefär så slocknade man ganska rejält och vaknade senare på dagen av en inte så kul känsla , en trötthet som var förfärlig men vafan inte ofta man fyller 20 =)

vill bara passa på att säga Daisy tycker du är underbart fin i din nya hår färg och tycker du ska satsa på det ett tag för att känna hur det känns . UNDERBART fin<3







 Underbart fick just ett samtal om ett två olika jobb som jag sökt ska på föreläsning imorgon så här se hur det går , håll tummarna ! =D
]]>
<![CDATA[1989-06-13]]> Jaaa den stora dagen har äntligen kommit , nu är man 20år och ikväll blir det firande i fullrulle . Ska ha fest i sköndal och vi kommer vara ett antal personer . Ska bli kul att träffa alla . Firandet börjar vid 19:00 och man vet aldrig när det kan sluta .
Igår skulle vi igentligen till den nya öppnade krogen Cattelin Nightclub men det vart strul men gäst listan så vi sket i det och drog till heliga gamla 360 där det var skiit kul umgicks med underbara människor som gjorde min kväll till det bästa efter krogen så drog vi på efterfest var kul att träffa alla gamla polare =) men nu måste jag sätta igång och städa och ha mig inför ikväll ...

ha det så bra alla go och glada !




Jag vid 00:00 - den blivande 20åringen :D
]]>
<![CDATA[onsdags kväll]]> Hejsan alla glada !

Nu är det så här , kl är snart 11 och nu är det inte många dagar kvar.
Lördagen den 13 juni så fyller jag 20 år WIIIE Party party. Det som händer under denna helg är att på fredagen vet jag inte riktigt men hoppas att det blir party eftersom vid 12 slaget så är man 20 , så hoppas lite på att det blir fest . Annars blir det ju fest på lördag jag själv har anordnat en fest för att fira mig , Får vara i eriks lägenhet eftersom han är snäll och lånar ut den , tack du har räddat min dag ! hoppas över allt annat att det blir en otroligt kväll då inte min 19års dag vart så lyckad.

Just nu sitter jag här framför datorn och försöker hitta på något att göra eftersom jag är i sköndal , här finns det inte jätte mkt att göra .  men får göra det bästa av situationen då jag åkte hit idag för att jag ska kunna börja fixa tills på lördag .

Har ju tidigare bott i Sollentuna i ca 3-4 veckor hos max och fia , dem har varit min räddning,  mina änglar som låtit mig bo där så pass länge. Ni ska veta att det betyder otroligt mycket för mig <33



]]>
<![CDATA[tisdag]]> Idag är det tisdag och vad jag vet så händer det inte så mkt idag utan ska nog bara ta det lugn .
Nu är det inte många dagar kvar tills man är en stooor flicka , just det snart fyller man 20 år. Det är lördagen den 13 juni . Hoppas verkligen på att det kommer bli en lyckad kväll. Då det blir fest hemma hos erik och cissi då dem är jätte snälla och låter mig ha den där.

]]>
<![CDATA[hemskt]]>

Flicka mördad efter skolfesten

Jämnårig pojke och flicka anhållna - pojken nekar till brott

Polisen misstänker: 15-årig flicka dödad av skolkamrat

Den 15-åriga flickan drömde om att gå ut högstadiet och gå på skolbalen.Men nu kommer den nya balklänningen aldrig att användas.Natten till lördagen mördades hon och lämnades i ett skogsbryn under en fest med skolkamraterna.Skolungdomarna samlades på toppen på den gamla skidhopparbacken i Stureby i södra Stockholm. Den 15-åriga flickan och hennes klasskamrater firade nationaldagen och den kommande skolavslutningen.

Torsdag skulle vara hennes sista dag i högstadiet. Men efter midnatt hände något. Hon försvann från den övriga gruppen. Vid tjugo i ett hittades hon av en ung pojke i ett skogsbryn på andra sidan backen. Hon var svårt skadad.

Skador genom yttre våld

Enligt uppgifter till Aftonbladet ringde den chockade pojken hem till sin mamma som larmade ambulans. När ambulanspersonalen kom dit påbörjades genast hjärt-lungräddning som fortsatte hela vägen till sjukhuset. Men allt var för sent.Flickan dödförklarades av en läkare vid ankomsten till sjukhuset. Hennes skador fick polisen att genast misstänka mord.

- Det är skador genom yttre våld, hon skulle inte kunna tillfoga sig de skadorna själv, säger polisens presstalesman Karin Sohlberg.

Festdeltagare och vuxna förhördes och nästan direkt fick polisen en misstänkt gärningsman - en jämnårig skolkamrat. Pojken greps under natten och senare på dagen greps också en 16-årig flicka misstänkt för medhjälp till mord.Båda anhölls också av en åklagare som skäligen misstänkta. Enligt polisen är motivet ännu oklart men en av flera teorier är svartsjuka.

- Vi forskar närmare på deras koppling till varandra. Det är en del i en tänkbar motivbild att någonting har gått fel i den här vänskapen, säger Karin Sohlberg.

Den mordmisstänkte pojken nekar enligt sin advokat till anklagelserna.

"Hon var omtänksam"

Flickan var mycket omtyckt och populär på sin skola. Efter beskedet om hennes död öppnade skolan för att ta om hand chockade vänner, kamrater och elever. Gråtande ungdomar samlades i små grupper utanför skolan och senare på kvällen ordnades en minnesstund i gräset nedanför hoppbacken. Den döda flickan hedrades med blommor och tända ljus.

- Hon var omtänksam, trevlig, väluppfostrad och artig. Hon ställde alltid upp för sina vänner, säger en vän.

Flickan skulle fylla 16 år om en dryg vecka. Hon såg fram emot skolavslutningen från nian på torsdag, men mest av allt längtade hon till tisdagens skolbal.

- Nu hänger en balklänning som aldrig kommer att användas, säger en bekant.

RIP Therese johansson jojo


förstår inte att man kan göra något sådan mot en annan människa ...

]]>
<![CDATA[Tisdag]]>
<![CDATA[† Vila i frid † Jag Älskar dig! †]]> Måndagen den 1 juni .

Kan inte förstå att det redan gått 12 år sen du försvann ur mitt liv . Tiden går för snabbt för att jag ska hinna med . Saknar dig så otroligt mycket och har ett stort tomtum i mitt hjärta. Jag hoppas att du har det bra vart du än är och hoppas att du kan känna dig stolt över mig även fast jag gjort många misstag i mitt liv . Jag försöker göra dig stolt för varje dag som går. Du finns i mina tankar och det är dessa tankar som håller mig och och får mig att vara stark när jag behöver det.
Jag var ca 8 år när detta hände och detta var dem hemskaste dagen i mitt liv , jag kommer ihåg dagen som om det var igår, när jag fick reda på att du lämnat denna värld. minnerna av dig är inte så många men dem jag har är sådanna minnen som kommer följa med mig neer i graven .




Michael Jackson - You're Not Alone


Another day has gone 
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold
Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone For I am here with you
Though you're far away I am here to stay
But you are not alone For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone 'lone, 'lone Why, 'lone
Just the other night I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin
Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away I am here to stay
For you are not alone For I am here with you
Though we're far apart You're always in my heart
For you are not alone
Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there I'll be there
You are not alone For I am here with you
Though you're far away I am here to stay
For you are not alone For I am here with you
Though we're far apart You're always in my heart
For you are not alone For I am here with you
Though you're far away I am here to stay
For you are not alone For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone...

]]>