<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[torsdag , imorgon helg !]]>
Imorgon är det fredag och våra planer ser ut så här . Jag och max ska "antagligen" ut till sigtuna och hjälpa till imorgon igen om vi nu orkar efter detta ska vi plocka upp daisy och bege oss till sollentuna för att börja fixa och trixa inför kvällen . Känner jag mig och daisy rätt så kommer det bli MKT singsstar . Vilket är otroligt kul , måste ju försöka slå daisy någon gång ! Sedan är det dags för att dra sig in till viper för att gå på studentskiva , vi har ingen aning om vilken skola det är som har den men vi fick reda på att deras tema är "MAFFIA" hahha får se hur kul det blir :) men har en känsla för att det kan bli ett äventyr !

vad ska ni göra i början av den helg som kan bli en solig underbar helg? ]]>
<![CDATA[onsdag]]>
under dagens otroliga sommar väder så har vi varit ute i sigtuna hela dagen .
det som hände där var att det var "raggarträff" vilket det är varje onsdag , vad vi gör där är att visar upp vårat glada humör genom att stå och sälja korv , kaffa ,te, läsk fikabröd mm vilket jag trodde skulle vara otroligt tråkigt men där hade jag fel tyckte faktist det var riktigt roligt förutom när det dumma regn vädret kom . Hur kan man inte tycka om det? okeej det är inte det rligaste att sälja korv men som man säger man gör det till vad man själv vill. Eftersom det vi får göra medans vi säljer är att lyssna på live band , kolla på underbara, bilar och träffa nya trevliga människor .



Kan ni tänka er att man kan ha så fel?]]>
<![CDATA[onsdag]]>
]]>
<![CDATA[måndag]]> Nu är kl 01:49 
idag har jag , fia och max vart och stor handlat . Vilket var kuul. =)
ifredags var jag , fia , max , daisy, hanna och carro på Studentskiva på viper vilket var otroligt kul . Det började med att vi alla träffades hemma hos mr max och miss fia, där vi började att förkröka och börja fixa oss inför kvällens äventyr , det vi var utklädda til eftersom denna skiva hade ett film tema var . Hugh Hefner och hans flickvänner, förutom att vid detta tillfälle fick han ha 4 plus playboy kanniner =) Vi började med att sminka oss och sedan klä på oss det vi skulle ha till vårat tema sedan var det dags för singstar vilket har blivit en stor hitt bland oss.
Under kvällens timmar som gick så var det mycket skratt , hög musik , dans och samt alkohol .
Efter klubbens stängning så drog vi alla hem till fia och max för att sova. Vilket var muuuwsiigt. =)

här kommer lite bilder från skivan .













]]>
<![CDATA[En udda blandning]]>
Rock`N Roll & Hardstyle Dem två bästa musikstilarna EVER!

Mitt liv består inte av så många saker , Utan det jag bryr mig om är mina vänner och musiken, vilket är allt i mitt liv just nu. Jag vet inte vart detta leder någonstans då allt bara är upp och ner just nu . Försöker hitta lösningar och hitta en väg ut men är inte alltid det lättaste. Jag är arbetssökande just nu och har varit det ett riktigt bra tag nu , men är inte det lättaste att hitta ett jobb . Det ä bara att hålla ut och kämpa.

Saknar dåtiden då allt var normalt , saknar träningen vilket jag har ångest över varje dag . Men kan ju inte starta med träningen igen förens jag har ett jobb så jag har råd att med allt eftersom min träning = ridning inte är det billigaste. men tänkte berätta lite om helgens äventyr och vad som hänt under den senaste tiden .

Onsdagen den 13 maj så tog våran kära Hanna Håkansson studenten - Grattis ännnu en gång hjärtat <3



 



Fredagen den 15 maj - så började dagen med att jag och max var ute på värmdö och hjälpte till , sedan var vi i kungsträdgården och kollade på rixfm festivalen men stannade inte länge. Efter ett tag bestämde vi att vi skulle åka och kolla på fina bilar vilket var otoligt kul det vi gjorde under kvällen var att kolla på när dem som tävlade och hjälpte till där vi kunde vilket var kul , det vart att åka runt hela stkhlm för att hinna med allt =)

Lördagen den 16 maj - bestod av att när jag och fia vaknade till liv så hade vi slapp dag tills vi fik reda på att vi skulle på raggar fest på arlanda vilket inte var världens höjdare. Eftersom folket ville åka hem tidigt men jag och hanna drog tilll trångsund på efterfest vilket inte var så lyckat men det vart ett bra avslut på kvällen ialla fall =)

Ha det gött !
]]>
<![CDATA[hejhej]]>
<![CDATA[Fredag]]>
Så vad händer under eran fredags kväll? =)]]>
<![CDATA[hejhopp]]>
<![CDATA[Happy birthdaay]]>






Grattis Oscar på 21års dagen






]]>
<![CDATA[Onsdagen den 6 Maj -09]]>
Torsdagen
30april först åkte vi till sollentuna för att förkröka hemma hos fia och max vilket var otroligt mysigt då alla i gänget fick se vad den nya överraskningen var. Alla var ganksa chockade vilket var jätte kul . Efter detta så drog vi alla in till viper för att fortsätta festen där otroligt kul var det .

Fredagen
1Maj var vi först hemma hos nicole på lidingö för att fira hennes mamma vilket var otroligt mysigt var kul att få se hur hon bodde . Sedan efter grillningen och när dem flesta hade gjort i ordning sig så begav vi oss till daisy för att hon skulle få byta om och fixa i ordning sig . Där efter så körde max och fia mig , daisy och carro till Medborgarplatsen där vi skulle möta hanna för att sedan dra till den efter längtade kvällen på 360 (Black & White Tema)  . Det var en otroligt kul kväll då jag verkligen längtat efter att komma till ett ställe där jag bara kan släppa allt och få dansa av mig till den bästa musiken i världen nämligen HARDSTYLE, Så otroligt skönt då jag bara kan släppa allt och slipper tänka på nått är som om hela världen stannar till . SÅ otroligt sköööönt!

Lördagen
2Maj Så skulle vi igentligen ha mys kväll hemma hos daisy och kolla på Grace men vaknade upp på morgonen och mådde pyton pga av att jag hade blivit sjuk igen . Så det vart att ligga hemma och kolla på One tree hill avsnitt istället.

Söndagen 3 Maj Samma sak här det som hände var att jag endast låg i sängen och försökte bli bättre tills måndagen .

Måndagen
den 4 Maj Denna dag var väldigt speciell då Våran kära hanna skulle ha sin studenskiva . På inte mer än kära 360. Dagen började med att man åkte hem till carro och förade och sedan drog vi in till 360 för att fira med våran hanna <3 det man mötte sedan var en otroligt glad och full hanna vilket var underbart och se . det är ju så det ska vara!!

resten av veckan skriver jag om senare

Här är lite bilder från helgens äventyr .






Hanna , daisy och jag`<3




Flickorna <3




Hanna På hennes skiva på 360







Marika och nicole





Jag

Hur har eran lång helg sett ut ?


]]>