<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[bloggen]]> Just nu sitter jag och leker lite med photoshop . tröttnar verkligen aldrig på det pogramet . man kan verkligen göra vad som helst bara man är villig att lära sig . Senaste dagarna har varit underbara som jag spenderat med en speciell person . det skönaste är att vi inte gjort något speciellt förutom att bara umgås med varandra. Mysa , kolla på film. underbart . Kännas verkligen bra när jag är med honom . Hoppas detta verkligen kommer fungera för vill verkligen det. Längtar tills på lördag då det är halloween fest . Ska bli så kul . Vara med alla nära och kära och bara festa och ha kul.

imorgon ska man kanske till leklandet . På torsdag är det möte hos arbetsförmedlingen. fredag från man se vad som händer. lördag hemma fest . söndag . vilodag . Måndag hjälpa älsklingen adele att flytta .

Tyck till , vad tycker ni om den nya Headern ? Vilken av alla dem headerna som jag designat ser bäst ut ?!
känns som man blir lite duktigare iallafall .
eller vad tycker ni ?
 








]]>
<![CDATA[underbart!]]>
så vad något så bra kan vara så knepigt ibland.

]]>
<![CDATA[bring it on]]>      

Kollade på Bring it on 5 igår kväll. Vilket är fight to the finish
Tänkte bara kolla med er , vilken tycker ni är bäst av dessa 5 filmer
enligt mig så är den nyaste bäst. Den var underbar . Jag älskar ju dans filmer och så.

här kommer några fler ex. på bra filmer inom denna kategori.

]]>
<![CDATA[...]]> Gårdagen var jätte mysig , tack för en mysig kväll med bio och middag. så jag känner just nu är att de kan vara början på något riktigt bra . men som man säger det är ju bara ödet som kan avgöra det . om det är menat att , vara du och jag . eller inte... Men valt att ge det en chans i alla fall . det är ju bara hoppas på det bästa och har lovat . att jag ska göra allt jag kan för att försöka vara öppen och våga chansa .

Vill bara säga tack till mina älsklingar också som alltid finns där vid min sida . Ni är underbara tjejer .

Just nu sitter jag har och funderar på om man ska vara lite lat idag och bara ha på sig mys kläder . Känns som det kan vara riktigt sköönt . för ska ju iväg till en tjejkompis och mysa lite. Hjälpa henne och packa lite eftersom hon flyttar snart.

Har en liten överraskning också. men den får ni reda på sen om drömmen går i uppfyllelse.



Nu måste jag springa iväg och fixa mig lite. måste ju dra snart .

]]>
<![CDATA[måndag]]>

]]>
<![CDATA[bästaste på länge <3]]> Nu är det söndag och jag ligger i soffan men ska snart börja fixa i ordning mig för att börja röra mig till min älskade syster . Men tänkte berätta lite om helgens äventyr . Allt började med att jag och linn började göra i ordning oss inför kvällen i fredags och började röra oss till nea och atte där limousinen sedan skulle hämta upp oss. redan där vart det lite och dricka och sedan vid 8-tiden kom limon och plockade upp oss , efter några flasker skumpa , många kiss pauser och rökpauser så anledde vi till underbara viper . kan tala om vid denna tid punkt så hade petra lyckats dricka så pass mycket så jag var ganska plakat , jag kan också om jag vill . Så slutade med att jag försvann i några timmar och lyckats skada mig lite smått. men sådant som händer .

lördagen bestod av våran underbara jocke fyllde 23 så jag och linn drog till hagsätra för att förfesta lite sedan vid 9 kom limon och hämtade oss ännu en gång och vart ett helvetes party i bilen , har nog inte haft så kul på länge. efter 2 timmar i limon så anledde vi till viper ännu än gång och fortsatte med festandet. underbar kväll . sedan hände det en speciell sak som nog fick folk att bli lite chockade . men var nog bara bra att det blev så som de blev att jag vart ställd i en sådan situation annars hade det nog aldrig hänt nått . men vem vet kanske början på något riktigt underbart det vet man aldrig ... men kommer aldrig glömma folks reaktioner . underbart !

tack alla underbara vänner , för en underbar helg! här kommer lite bilder från helgen :D

Mina flickor , dem bästa! <3



Atte , pullan och danne



Du och jag nu och föralltid <3




pullan , finaste , älskar dig <3




Mina två älsklingar , finaste<3

 

Jocke , atte och erik :)



Min älskade carro porrar sig som vanligt och så snyggisen nea <3




underbaraste brudarna på denna jord !



Ska börja skärpa till mig med bloggandet .. och börja seriöst nu . känns som jag kan behöva de.

Love you all !
//petra

]]>
<![CDATA[kolla hit !]]> http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=partypiiinglan
då får du automatiskt 300 p och 100 garanterade besökare.
som sagt ju mer poäng desto mer besökare och det funkar =) det enda du behöver göra är att kolla in bloggar vi bloggtrafik och det går hur fort som helst. underbart :)
]]>
<![CDATA[Det liv jag lärt mig leva]]> Det liv jag lärt mig leva , det är en av dem största sanningarna i mitt liv . Detta är inget jag valt utan något jag lärt mig att leva med . Hade jag inte gjort det så hade jag inte blivit denna person som jag är idag. vilken typ av person som folk uppfattar mig som det har jag ingen aning om , för det är ingen fråga jag valt att ställa inget som jag igentigen bryr mig om .

Jag har en svag känsla av att det är något som saknas i mitt liv och det är något som jag kommer ta tag i och försöka ändra på , en sak jag funderat mycket på . ett löfte som jag lovade mig själv när jag fyllde 18 var att jag skulle ta tag och söka rätt på min släkt som jag inte haft någon kontakt med sedan jag var liten . Men då kom jag och tänka på vart ska man vända sig ? det är något man inte lärt sig, vilka ska man vända sig till för att få hjälp?
förhoppningsvis får jag reda på det på mötet imorgon , hoppas på det i alla fall , håll tummarna !

Jag känner att det är dags att ta tag i lite olika saker här i livet och se till att få en rättsida på det hela , just nu känns det bara som att dagarna bara rinner iväg och att jag blir lämnad kvar efter....

många olika frågor , som man inte kan ge något svar på . Det är alltid det svåra, har du kommit på vad ditt liv ska gå ut på? För det är en sak som jag verkligen inte gjort och människor ställer sådanna krav , man ska välja utbildning inför gymnasiet , hitta de perfekta jobbet , perfekta livet ? men det är inte så enkelt kan jag lova , jag är ett vandrande bevis på det , kolla på mig . Hur slutade det inte för mig ?! Jag sitter här och är helt tom , tankarna bara snurrar , vad vill jag , vad ska jag , vad måste jag , vad behöver jag ?!

Det är något jag funderat ganska mycket över . är det verkligen så att alla sagor har ett lyckligt slut , snälla säg att det är detsamma med livet...

]]>
<![CDATA[kärlek till mina tjejor]]> Vill bara säga tack till mina underbara flickor som är andledningen till att jag hade en underbar kväll igår. Det började med att vi möttes upp i globen , införskaffade alkoholen till kvällen vilket vart vin eftersom våran älskade nea hade varit och inför skaffat nya snygga vinglas just för oss. sedan drog vi vidare för att köpa middagen som vi skulle göra. det vart tacos vilket var extremt jäkla gott ! sedan var det dags att få igång festen med  bra musik och massa vin . Sedan vart det utgång och var gick vi om inte älskade viperroom . underbar kväll säger jag . tack tack mina älskade flickor <3

]]>