<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[vila i frid .]]> Mamma , saknar dig . Älska dig så. Går inte en minut utan att jag tänker på dig .

1963.03.20 - 1997.06.01

VILA I FRID

]]>
<![CDATA[söndag]]>
I fredags så var det Födelsedags firande för hela slanten då våran kära danne fyllde 23 GRATTIS Ännu en gång . Då var det först förkrök med champange och både det ena och det andra hemma hos honom i solna sedan var det dagt för utgång . Vi skulle till 360 men lilla jag kom inte in så grabbarna drog till 360 medans jag och nea drog till viper. Tack för en underbar kväll som slutade med att jag vart väldigt full haha sådant som händer.

Sedan lördag så var det dags att dra till Kära nea och atte och deras inflyttningsfest , Tack allihopa som var där , tack för en underbart mysig kväll med dem närmaste, tyvär så saknades ju några men sådant man får leva med ibland. Hade ialla fall det riktigt mysigt , saknar dessa mysiga hemmmafest kvällar . Då man bara kan sitta och chill dricka och ha det mysigt med sina närmaste , fick även träffa på någon som jag saknat extremt mycket , min lilla petra extremt kul att träffa henne. ska även träffa henne imorgon och ta igen lite förlorad tid  Ska bli extremt skööönt .

bilder från lördagen kommer upp senare .

]]>
<![CDATA[torsdag imorgon helg]]>
<![CDATA[kritik]]>

Artikel från aftonbladet

De är vana vid att ha miljoner på bankkontot.

Nu har de en miljon tittare också.

Hollywoodfruarna har blivit succéfruar.

De senaste två veckorna har Anna Anka rört om i grytan. Hennes uttalanden har fått svenskarna att diskutera andra saker än vädret och svininfluensan runt middagsbordet. Och det märks på programmets tittarsiffror.

”Känns bra”

En niondel av Sveriges befolkning satte sig i tv-soffan på måndagskvällen och slog på TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. Programmet hade en miljon tittare.

– Det känns oerhört bra att vi lyckats spränga miljonvallen. ”Svenska Hollywoodfruar” ligger definitivt i linje med nya TV3 och ledorden ”Starka känslor. Starka karaktärer.” Nu får vi ytterligare ett kvitto på att tittarna gillar det vi gör, säger TV3:s programdirektör Anders Knave i ett uttalande.

Bäst bland kvinnor

Programmet sågs av över 13 procent av svenskarna mellan 15 och 45 år. Bästa målgruppen var kvinnor i åldern 25 till 44 år. Över 21 procent av dessa såg Hollywoodfruarna.

– Det här är de bästa tittarsiffror vi haft på en egenproduktion under hela 2000-talet. Självklart är vi stolta, säger Anders Knave i ett uttalande.



Jag har börjat fundera på en sak när jag läste detta , Är det verkligen Svenska kvinnans dröm att gifta sig rikt , få allt dem verkligen önskat sig leva som dessa tre kvinnor . i hollywood utan att behöva göra någonting ?

Jag kommer i håg en sak som jag vart riktigt irriterad på kan man igentligen säga .. Tror det handlade om Anna Anka och vad hon behövde göra varje morgon för att hennes man behövde det .

Så hennes morgon såg ut på det sättet att hon vaknade tillfredställde hennes man , sedan fixa frukost och få iväg barnen till skolan , och detta handlade om vare morgon . Jag skulle be mannen ifråga imprincip dra åt Helvetet om han försökte tvinga mig till något sånt , då är frågan är dem här tre kvinnorna verkligen gifta för kärlekens skull? det tror jag inte utan att dem endast är gifta för pengarna som dem inte kan leva utan?

Vad är ni ute efter när ni letar efter mr right ? Pengar , lycka, kärlek ? eller något annat kanske ?

]]>
<![CDATA[onsdag]]>
första andledning som oftast stämmer är att folk missuppfattar, folk har hört det från någon som hört det från någon annan osv. Det som händer då är att hela historien har hunnit bli ändrad. Jag påpekar inte att jag är perfekt och aldrig gör något fel . För det gör jag .

Jag är en ärlig människa som säger vad jag tycker och tänker , jag tar inte skit för det har jag fått göra hela livet.
Tycker ni att det är så fel så visst men de är den jag är . OM ni vill gå och tro på vad alla säger om mig och lyssna på vad just dem har och säga om mig så gör det. De bevisar bara saker för mig . Jag vet vilka jag har vid min sida och vilka jag inte har det är det som räknas .

over and out

]]>
<![CDATA[tisdag]]> nu är det tisdag och hänt lite små grejer men inget jag orkar ta upp här . Jag är trött på allt som ska hända mig varför kan jag inte bara få leva ett normalt liv ? nej verkligen inte. men men ska väl kunna klara mig igenom detta också. det är väl det som är meningen med livet att man ska få gå igenom så mycket så man nästan storknar och sedan ska det väl börja bli bättre ? eller har jag fel ?!

I fredags var vi på www.viperroom.se och festade loss som vi alltid gör , varför kallas man annars stammis för ? Innan viper så var vi hemma hos nea och atte och förfestade med mina underbara brudar plus atte . Vi hade det underbart kul .

På lördagen var det dags för att fira våran underbara maria som fyllde 20 vid 12slaget . Kuul fest med mycket drickande. GRATTIS Ännu en gång hjärtat.

Under veckan så ska jag på två olika möten och även se om jag kan få umgås lite med mina vänner . Annars träffar man ju dem i helgen så vanligt . Tråkigt dock att man endast träffar vissa när man just är ute på krogen . men men ...

ha det så bra . skriver imorgon .

]]>
<![CDATA[som vanligt svårt att sova]]>
hejsvejs :)]]>
<![CDATA[fredag lika med helg]]>
Ja vad har hänt under dem senaste veckorna då .. jo ganska mycket . Vi har varit på monday bar kryssningen . Vilket var underbart . Hoppas på att det blir att åka på nästa kryssning också. För det är verkligen en upplevelse. Kommit fram till vad som får mig att vilja leva och det är känslan som jag har när jag står på dansgolvet och får visa vad jag går för. Älskar trance , hardstyle och att få stå där när den underbara musiken spelar , dess ljud , basen som dundrar i öronen. Och få känna att det ända som finns i mitt huvud är den underbara musiken och behöver inte bry mig om vad folk tycker och tänker. Att musiken utspelar sig genom folks dans . UNDERBART !
På denna kryssning träffade jag även en underbar person. Som jag fortfarande träffar och hoppas på att få fortsätta träffa. Personen ifråga får verkligen mig att må bra , att skratta och mår underbart i personens sällskap . Vi har så kul med varandra och hoppas verkligen på att det fortsätter så.

sedan så har jag även träffat adele en massa vilket jag är extremt glad över trodde aldrig du och jag skulle komma varandra så här nära varandra . Älskar dig tjejen du betyder grymt mycket för mig det ska du veta <3

Som jag sa tidigare så är det fredag och idag är det ingen vanlig dag utan idag är det Andres Födelsedag, Han är våran kära Dj på viper och idag är det hans speciella dag. Vilket betyder även att det blir party på Viperroom. Hoppas verkligen kvällen blir lyckad orkar inte med mer tjafs nu . Så ikväll så kommer jag lägga alla problem åt sidan för att kunna ha så kul som möjligt med mina underbara vänner.

Hejsvejs. Ska se till att skärpa mig och börja blogga oftare.

]]>
<![CDATA[Monday bar Summer cruise 2009]]> Fyfan vilken härlig HELG ! Åkte från Terminalen vid 17:00 och då började partyt. Jag kan säga det ni som inte var där missade något... Fyfan vilket röjj det var. Det första vi gjorde var att fixa i ordning oss sedan var det dags att ge sig av till taxfreen för att handla in det man skulle dricka för kvällen. Sedan var det dags att börja supandet. När vi kände oss redo så drog vi till dans golvet . Vilket jäkla drag säger jag. Underbara djs och underbara människor , kan det bli bättre ? tror inte det. Dansade och festade hela natten och morgonen där på. Sedan var det dags att dra ner till taxfreen igen för att inhandla resten av grejerna. Där efter började festen igen . Jag gick och la mig kl 2-3 på lördags natten för att få lite sömn. Sedan var det dags igen . Tänker inte gå in på mer ditaljer för det som händer på kryssningen stannar på kryssningen .  söndags kom vi in till terminalen vid 10 och säger det alla var nog jävligt slitna efter helgens festande. Men det var värt de!

Monday bar lucia crusie nästa kanske ?

Här är lite bilder från kryssningen .







Tack Flickor och pojkar för en underbar helg , speciellt Carro , daisy , hanna , nicole , linda , emma med flera.

]]>