<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[underbar]]>

Your Guardian Angel Lyrics - The Red Jumpsuit Apparatus

When I see your smile
tears roll down my face.
I can't replace.

And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

It's ok...
It's ok...
It's ok...

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cause you're my
you're my, my,
my true love,
my whole heart,
please don't throw that away.

Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay..

Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

En låt min älskling brukar lyssna på och fastnat för den . Den är underbar. Man Kan säga att det blivit våran låt . älskar dig verkligen Niklas sjöblom du är mitt allt mitt liv. Utan dig är jag inte hel. ÄLSKAR DIG
]]>
<![CDATA[saknar dig så mkt]]>
RIP SUSSANN BERGLUND 1963.02.20 - 1997.05.31

älskar dig verkligen och vet att du alltid finns där mamma.

]]>
<![CDATA[tankarna bara snurrar som vanligt]]>
just nu sitter jag hemma i jordbro har min pojkvän här brevid och två andra i soffan brevid. vi kollar på någon kille som störtat med ett plan och försöker göra allt för att överleva ute i det vilda med både det ena och det andra brutet. det får mig att tänka på hur mkt en människa igentligen måste gå igenom för att klara sig igenom livet. Att folk ska behöva gå igenom sådant som vissa måste göra... det är hemskt! helt otroligt att det ska behöva vara så..

Jaa just nu som jag sa så händer det ganska mkt, blivit av med mitt idkort vilket gör livet ganska surt eftersom jag blir handikappad utan det. Kan inte få pengar eller något sådant eftersom man måste ha ett legg för att kuna få vissa papper underskrivna och inlämnade så kan knappt få några pengar heller tack vare detta. Väntar även på ett resultat om ODEN vilket är det som kommer bli min nya grej. Det är en psykologisk avdelning där man både kan få hjälp om man nu har psykologiska problem samt få hjälpa till med dem som går dit. Efter detta så får man hjälp med praktikplats eller jobb beroende på vad man vill ha, så det är spännande ....

Imorgon ska jag träffa min älskling carro , det var länge sen bara hon och jag umgicks. ska bli grymt muuuwsiigt. Hon ska laga god middag till mig sedan blir det säkert en massa prat och skratt som det alltid blir mellan oss. Sedan på fredag blir det party för fulla muggar. Ska till solna hem till krille och förfesta och sedan krogen . ska bli kul.

lördag blir det att besöka skogskyrkogården då min mamma fyller år . hon blir 47 om jag räknat rätt. sedan vet jag inte vad som händer kanske blir att dra till sollentuna och ha fyllekväll med fia man vet aldrig hur det kan bli. vi helt enkelt vänta och se.

oj oj vad jag bara skriver och skriver. nu får jag sluta ... hare bra hej! ...


]]>
<![CDATA[kärleken till dig!]]> Imorgon är det 1 månad för oss två och jag kan inte vara mer lycklig. Älskar dig över hela mitt hjärta älskling!
Varje dag som går med dig är som en dröm som blivit sann, Är så glad när jag är runt dig och du får mig att känna mig så trygg. Du och jag kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord. Ja vi har mkt att lära oss av varandra men bara till det bättre! Älskar dig älskling niklas sjöblom du är mitt allt !

]]>
<![CDATA[The girl in the fairytale]]> Vad har inte jag och mina vänner behövt gå igenom för att vi skulle hitta varandra ? vad behövde inte jag gå igenom för att jag skulle träffa min "bonus familj" vad behövde jag och behöver jag inte gå igenom för att jag är och blivit tsm med min älskling?! Men i slut ändan står man där stark och lycklig . Älskar er alla och det kommer jag alltid göra ! <3<3 
]]>
<![CDATA[saknaden är stor]]>








Seems like it was yesterday When I saw your face You told me how proud you were, But I walked away If only I knew what I know today Ooh, ooh I would hold you in my arms I would take the pain away Thank you for all you've done Forgive all your mistakes There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there Oh, I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you Some days I feel broke inside But I won't admit Sometimes I just wanna hide 'Cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, ooh Would you tell me I was wrong? Would you help me understand? Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back Oh, I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself, oh If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away Ooh, it's dangerous It's so out of line To try and turn back time I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself.. By hurting you]]>
<![CDATA[Onsdag]]>  

idag är det onsdag sitter som vanligt på krusen , men nu är det inte långt kvar. Slutar om 45 minuter. Jag vet inte varför men under dem senaste dagarna har jag känt mig jätte låg. vet inte varför , känner mig deppig men som sagt vet absolut inte vad andledningen är. Hoppas det går över snart! orkar inte må så här. känner mig vilse .

igår gick jag in och la mig vid 9 tiden bara för att jag kände mig deppig ville vara själv. låg och stirrade upp i taken ett antal timmar sedan kunde jag äntligen somna.
imorgon är det torsdag längtar som fan. eftersom älskling kommer hem imorgon. fick ett jätte mysigt samtal av honom igår. var jätte mysigt att få prata med honom .

Nu ska jag snart åka härifrån och åka hem och ta det lugnt och tvätta en massa, sedan även packa eftersom på lördag smäller det.

]]>
<![CDATA[wiiie]]>

 

På lördag smäller det , då blir det party på hög nivå. Då kommer vi stampa så hela båten gungar. Då blir det DAS BOOT 2010. En av dem mest eftertracktade kryssningarna just nu. Ska bli så sjukt kul!

Veckans planering :

Tisdag   : 09:00 - 15:00 Kurs kompassen : 3 partssamtal
Onsdag : 09:00 - 12:00 Kurs kompassen // tvätta från 14:00-17:00
Torsdag: 09:00 - 15:00 Kurs kompassen // älskling kommer hem !
Fredag : 09:00 - 12:00 Avslutning på kompassen // viper , förkröka till kryssningen:
Lördag: Das Boot !


]]>
<![CDATA[Måndag]]>
Helgen har varit helt okeej. Fredags vart man full som en kastrull och lördagen sög ganska ordentligt . Var typ inge folk alls ute på krogen . men vi hade i alla fall skit kul hemma hos mig innan utgången. Har dock varit väldigt tomt då det har saknats två persoener som inte varit där med oss. Först min älskling som är i egypten och sedan även linn som förtfarande mår dåligt och hamnat på sjukhus igen. LILLA hjärtat krya på dig tänker på dig som fan. Tomt utan dig på kursen. har inte samma driv kraft när du inte är här.

Bara några få dagar kvar sen får jag träffa min älskling igen. Kunde aldrig någonsin föreställa mig att jag kunde sakna honom så mkt som jag gör. Blir typ galen! hahah illa illa! men får stå ut kan inte göra så mkt mer. Saknar dig babe! <3

Nu är det inte långt kvar till helgens party heller. På lördag smäller det ! ska bli så sjuuuukt roooooligt ! Lääängtar som fan!



Jag , carro, nea och lotta på blå i lördags - älskar er flickor över hela mitt hjärta <3<3

Hare bra hej!]]>