<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Torsdagen den 28 januari]]>
Lilla sötnosen linn mår inte så bra just nu och hoppas verkligen att hon blir bättre snart. Hon har åkt ut och in från sjukhuset. Först var det tack vare endast huvudvärken läkarna ville utesluta hjärnblödning och gjorde ryggmärsprov men problemet är att hon fått biverkningar och att hon mår ännu sämre efter det. Så nu ligger hon hemma i hammarbyhöjden och försöker bli bättre så hoppas de blir det snart.

Min älskling lämnade sverige vid 8 tiden i morse för att vara en vecka i egyten , kommer sakna honom så extremt mycket för allt är inte detsamma utan honom. Sover inte lika bra utan honom och känner mig ensam även fast jag inte är det utan honom. Men 1 vecka går snabbt och på torsdag närsta vecka får jag träffa honom igen hoppas han har det bra.

Den 6-7 januari så blirdet paaarty på höööög nivå. Då blir det kryssning med älskling , nea ,atte , carro , lotta , carro och linnea. Ska bli så kuuul . läääängtar . Det blir DAS BOOT ! MUUUWSIIIGT värre!

Hare bra Hej !]]>
<![CDATA[...]]> ]]>
<![CDATA[Hej alla glad !]]>

Heej alla goa och glada .

Jag vet och folk tjatar på mig att jag är dålig på att uppdatera min blogg men som jag sagt tidigare , jag ska förbättra mig . Just nu sitter jag på kompassen den här kursen som jag ska gå i 4 veckor,  nu har snart 2 veckor gått. Jag trivs grymt bra och känner verkligen att jag får saker och ting gjort.

Jag är lycklig , glad och älskvärd från alla håll kan det bli bättre ? jag är så himla ... vad ska man säga .. hmm . att jag mår bättre och bättre för varje dag som går och känner verkligen att jag börjar få ordning för saker och ting. Nu börjar det hända saker. Wiiiiie ! HAPPY HAPPY HAPPY!

Du och jag, som folk säger det ska vara du och jag men det har inte jag fattat förens nu , mår bäst i ditt sällskap och älskar att ha dig runt mig. Vi har så kul och skrattar . Vi båda två har börjat våga öppna oss för varandra vilket känns underbart. <3<3 börja på något bra , eller helt underbart kanske ?!



hej svejs!]]>
<![CDATA[LÖRDAG]]>
Nea : Älskling , du är mitt allt , du och jag kommer hålla ihop tills döden särar på oss . Du finns alltid där och vet att du alltid har vettiga råd till mig , du vet alltid hur jag mår och känner och älskar dig av hela mitt hjärta.

Lotta : Gumman så fort jag är i din närhet så blir jag alltid så glad, du får verkligen dem dåligaste dagarna att bli dem bästa , våra knäppa stunder tsm är guldvärda! älskar dig tjejen, det är ingen annan som kan släppa loss så mycket som vi.

Carro A: sötnöt du är alltid på så bra humör och är alltid den som försöker få upp stämmningen bland oss. Man kan aldrig ha tråkigt i ditt sällskap . Tjejen du är toppen !

Linn : vi kommer alltid finnas där för varandra , spelar ingen roll vad som än händer . Du är pullan för fan , behöver inte säga så mkt mer för du vet . älskar dig

Carro: Älskling , hjärtat mitt , du och ja kommer alltid älska varandra vad som än händer. Vi båda vet att vi finns där för varandra även fast vi inte har någon kontakt, behöver inte säga så mkt mer.

Sandra: Hjärtat du och jag har varit med om mer än vad någon annan varit med om , när det gäller vänskapen mellan två personer , vi står fortfarande här och är starkare än någonsin, när vi träffades så sa vi att vi kommer vara väner resten av livet , halva livet har redan gott och vi är fortfarande vänner. Haha som du sagt vi kommer bli som din mamma och sussi :P hahah <3

Maria: Du och jag känner igentligen inte varandra så bra men spelar ingen roll , vi vet att vi har varandra där om vi behöver det , vi lär oss mer och mer om varandra för varje dag som går . <3

Petra: Du är min sparris, petra och petra för alltid . eller vad tror du . vi har alltid kommit överrens och vi har alltid varandra om vi behöver det. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta även fast vi inte umgås så mkt .

Fia: Du och jag har lyckats vara med om ganska mkt men vi finns alltid där för varandra. du är min fia och de kommer du alltid vara!

Pia: vad skulle jag göra om jag inte hade dig du har ställt upp så mkt för mig om de inte vore för dig så hade jag aldrig kommit så långt som jag gjort! älskar dig "morsan"

Ni 9 tjejer är alltid dem som varit där för mig och älskar er för det , ni är mitt allt utan er skulle jag iinte vara den jag är idag .



AV LOTTA <3<3 Tack för att ni finns !<3



Sedan är det ju självklart min Älskade pojkvän ! du är mitt allt , nu är det äntligen du och jag , är så glad över det ! varje gång du rör mig eller kollar på mig så dansar fjärilarna i magen på mig , måste vara något positivt eller hur ? du är underbar!



]]>
<![CDATA[inget singel liv för min del .]]>
<![CDATA[dålig jag vet]]> Jag vet jag suger på att uppdatera men har inte alltid tillgång till dator men försöker hela tiden att skärpa till mig men det går inte så jäkla bra må ja säga. men men nu sitter jag här framför datorn och skriver lite men vet inte riktigt vad jag ska skriva om , har hänt både positiva saker och negativa saker men vad ska man säga det är ett nytt år så varför sikta bakåt hela tiden när det är frammåt man ska.

Nytt år och nya tider eller vad säger ni ?! Det är 2010 för guds skull .
Säger det nyår bästa ever ialla fall i början sen slutade det inte lika roligt men vafan , det löste ju sig till slut och fick ut något bra av det hela vilket jag är så glad över så på ett sätt var det väl bara bra att det som hänt har hänt annars skulle jag inte komm underfund med vissa saker . Vilket jag nu gjort och personen i fråga har även fått höra det , och det är början till något riktigt bra eller vad tror ni `?
att fröken petra äntligen vågat visat vad hon igentligen känner och kan det bli bättre än de? tror faktist inte det .

tack babe för att du finnas , du betyder allt för mig ! <3<3<3



nu går det bra med allt annat känns de som i allafall börjat på en kurs som pågår i 4veckor hoppas de leder till möjligheter och inget annat .

hare bra hej!

]]>