<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[kärleken till dig är obeskrivlig]]> Älskling kärleken till dig är obeskrivlig. Vet inte vad jag hade vart och vem jag hade varit om jag inte hade haft dig i mitt liv. Du har alltid funits där för mig och ställt upp i vårt och tort. Mina känslor för dig blir bara starkare och starkare för varje dag som går. Hur ska jag någonsin få dig att förstå vad du igentligen betyder för mig. Du är det vackraste , den underbaraste och den mest perfekta människan på denna jord.
Du får min värld att snurra. Du är den människan som förstår sig på mig och förstår precis hur jag fungerar och hur jag mår. Du är sol strålen imitt liv, värmen som håller mig vid liv , lyckan som lyser genom mig och trösten som finns vid behov. Niklas kan du förstå, i snart 6 månader har vi varit tsm och det känns som om det var igår vi träffades för första gången.
För varje dag jag är i från dig så förstår jag verkligen vad jag har för känslor och hur pass starka dem igentligen är, då saknaden kommer fram och bevisar hur mkt du betyder. Tro , hopp och kärlek kommer vara min nästa tatuering och du vet varför jag vill göra den . Förklarar det ännu en gång fast det kommer vara på engelska och i en annan ordning . Love - du har fått mig att förstå vad kärlek igentligen är. Hope - hoppet om att jag kommer lyckas , kommer klara mig, något du också hjälpt mig med att inse. faith - tro - är något som du bevisat att man måste ha för att klara sig igenom livet , det är även något som jag själv lärt mig att man måste ha... att man måste ha lite tro eller tillit till saker.
Alla tre saker är väl något som du bevisat för mig. 1,5 år så höll du ut för du visste vad jag betydde för dig och hur mkt du älskade mig (hope) du envisades med att det skulle vara vi och det fanns inget som fick dig att ändra på det (faith) och du som jag sagt innan gav ju aldrig upp eftersom du visste vad du kände för mig. Hur mkt du älskade mig. vill bara säga tack älskling för allt du gjort och för att du tror på oss.   ´tack för tex tatueringen bevisar ju bara hur mkt jag betyder för dig` men hur ska jag kunna få dig att förstå. förhoppningsvis med lite hjälp av detta :)
du är kärleken i mitt liv älskling. Du är mitt allt och kommer alltid vara det. ÄLSKAR dig Niklas Sjöblom !
]]>
<![CDATA[uppdatering]]>
Hade en underbar födelsedag ,. då jag fick massor med underbara grejer av mina vänner. fick bla , prestent kort på gina , ljus ,kläder ,smycken, alkohol och en massa andra roliga grejer. Den bästa födelasedagspresenten är från min älskade pojkvänn niklas det jag fick var att tatuera min minnes tatuering till min mamma. Tack ännu en gång älskling du förstår inte hurmkt det betyder för mig.
Under midsommar så var vi på bobbans landställe, vi hade askul. Jättegpd mat och dryck, bad och musik. underbart helt enkelt. Bröllopet som vi var på i rättvik var också otroligt kul . Underbart bröllop . vi alla var jätte fina. Grattis ännu en gång till brudparet.
Igår så gjorde jag min tatuering fick sitta i 2,5 timmar . Gjorde fyhelvetes dem sista 15min men klarade mig igenom det hela och är jätte nöjd med resultatet
Här kommer lite bilder från allt vi gjort under dem senaste veckorna.
Så här såg vi tjejer ut påbröllopeti rättvik
Resultatet av den nya tatueringen
Våran midsommarstång
den goda maten på midsommar
ni får ha det så bra :)
]]>