<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[11 November 2010]]>
Det kan vara något extremt komplicerat , Andra kan iallafall tycka det. Under denna period så har mitt liv varit som en prinsess saga. Med ett vanligt romantiskt slut som brukar låta så här " så levde dem lyckliga i alla sina dar" Varför det känns så är för att jag har dem underbaraste människorna som mina vänner. Har den mest fantastiskaste och underbaraste Pojkvännen man kan ha. Fast som nu mera är min Fästman. Han och jag har snart spenderat 10 månader ihop 2 månader från att ha varit tsm i 1 år... tiden bara springer iväg...

För varje dag som går så blir känslorna starkare och starkare för honom , för varje dag som går så inser jag mer och mer att det verkligen är han jag vill spendera resten av mitt liv med.. Att jag har fått en sådan fin människa vid min sida som alltid finns där och ställer upp. Han är den underbaraste , goaste och finaste människan man kan tänka sig . Han är en underbar pojkvänn och han är min absolut bästa vän. Känns helt overkligt att vid 21 års ålder hittat the one and only , mannen i mitt liv, min själsfrende.
ALLA andra problem som kommer upp känns minimaliska så länge jag har honom vid min sida. Niklas Sjöblom älskar dig av hela mitt hjärta.


andra saker som pågår just nu eller som hänt är att jag blev skadad den 14 oktober. Vart klämd mellan en häst coh en boxdörr. Fortfarande smärtor i ryggen men gör allt för att det ska bli bättre. Blivit röntgad men det var inget fel. Börjat hos sjukgymnast , fått massor med övningar som ska hjälpa mig att bli mer rörlig i kroppen.

Vänner är något som jag prioriterar högt , även fast många inte tror det. Känner att många av dem som varit dem närmaste håller på att glida iväg , att kontakten man haft med dem innan inte finns kvar. Jag är rädd att förlora er men det känns samtdigt som att jag är den ända som har kämpat för att hålla kontakten vid liv. Många tycker säkert att jag umgås för mycket med min pojkvänn. Jag kan förstå det men det handlar om att jag bor med honom och att vi umgås i samma umgänges krets. Jag är en sådan människa som behöver få det ganska glasklart för mig hur man vill att saker och ting ska vara annars förstår jag inte det som att tex vill ni umgås med endast mig så får ni vara tydliga med det. Jag och min pojkvänn planerar våra dagar efter varandras scheman för att vi ska kunna spendea så mycket tid som möjligt med varandra. många anser säkert att det är fel men det är så vi vill ha det. Många anser säkert att jag aldrig hör av mig men det fanns en period då jag var den enda som gjorde det. Jag fick aldrig några förfrågningar utan skulle jag tex göra något under en helg så var jag tvungen att ringa och fråga vad som händer och då får man förfrågningen. Så jag har faktist tröttnat ganska mycket på det. Därför hör jag inte av mig lika mycket längre.  Har fått höra att det är mitt fel att kontakten försvinner och att jag måste gör ett val hur jag vill ha saker och ting. men nej det kommer jag inte göra finns här för er alla och det kommer jag alltid att göra. Det handlar bara om att man måste hitta något mellan ting.

vila i frid <3 Billy Noreen du finns i våra hjärtan

 

 

Här är bilden på Våra ringar




]]>