<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[14/9-2010]]> Ja vad har hänt på den senaste tiden. Inte så mycket fast egentligen massor! haha låter lite skumt jag Vet!
Jag har Börjat komma igång med allt igen , med alla möten , terapi grupper och praktik. Känns jävligt bra faktiskt.
Praktiserar fortfarande på Södertörns Ryttarcenter och Grintorp. Vilket går otroligt bra , fast jag har ju lite problem med att sova om nätterna och det gör så att det blir lite svårt att komma upp på morgonen men jag kämpar på iallafall. En nyhet är att jag ska antagligen börja praktisera på ett ställe till i någon slags butik eller liknande men håll tummarna för att det funkar och att det kan bli möjligt. Då blir det så att jag praktiserar 4 dagar i veckan och har alla mina möten på det. Så då kommer det bli full rulle hela veckorna men kan berätta vad som händer med det.
Vad har annars hänt !? Hmm ... ja inte mycket egentligen .. Livet rullar på som det ska helt enkelt.. Varit Hund vakt åt lilla dizel i två dagar vilket kommer bli mer sedan. Skönt att ha en hund runt om kring sig. Vill skaffa en egen någon dag så det är bra träning.
Jag och min Älskling Niklas Firade 8 Hela månader igår helt otroligt vad tiden går snabbt. Är så Glad över att jag har honom i mitt liv. Skulle verkligen inte klara mig utan honom. Han är mitt liv och vill spendera varje dag och sekund med honom. Folk fattar inte riktigt hur vi kan ha det så bra som vi har det och det ska jag ge en liten förklaring på hade jag tänkt det är pga att vi älskar varandra så himla mycket att vi ser ingen mening med att bråka och tjafsa utan vi ser till att prata och diskutera om saker och våra åsikter. Vilket gör att vi har aldrig något att inte gilla med den andra. Ja de klart att vi som alla andra par har saker hos varandra som vi mindre gillar men det är sånt man får jobba på. Vilket vi två gör dagligen , något annat är att vi ser till att visa för varandra dagligen hur mycket den andra betyder. vilket vi båda två tycker är väldigt viktigt. Så man kan säga att vi fortfarande är i smekmånaden om man kan kalla det så. Alltså som man alltid är den första månaden . Så spenderar vi alla våra dagar.
Det var allt för mig!
hare bra Hej ! P&K
]]>