<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Heeej alla glada]]>
Jag och älsklingen vi har de så underbart , känns verkligen som att jag hittat min sagoprins. vi bråkar aldrig och vi älskar varandra och visar våran kärlek till varandra varje dag . det är som en saga många kan nog tro att detta bara är en bild som vi ger andra men så är det inte vi har varit tsm i snart 1,5 år och vi har de lika bra nu som vi hade i början . Ja vi tjafsar och blir irriterade på varandra som vilket annat par men de bästa med oss är att vi verkligen kan prata om allt. han är mannen i mitt liv och jag älskar honom mer än något annat.

jag hoppas verkligen att vi kan komma någonstans så vi kan på börja våran framtid med varandra.

för er som inte vet så jobbar jag på mcdonalds inne på ica maxi i haninge , och för er som sagt att ni aldrig skulle kunna jobba på mcdonalds jag ber er tänk om jag tycker att mcdonalds är ett perfekt iallafall som första jobb för på detta jobb får man verkligen känna på hur de är att hantera stress på en ny nivå. du får lära dig allt som har med kund bemötande att göra och det är en rolig och härlig arbetsplats. Jag älskar de i allafall och kan inte tänka mig att ha börjat jobba med något annat. för känner verkligen att efter att man klarat av att jobba på mcdonalds så kan man klara av det mesta.

min planer för framtiden är väl att jobba så mycket som möjligt och försöka spara så mycket som möjligt,
så man har råd att flytta till en egen lägenhet sen . så är väl ganska bra att börja spara redan nu. Hoppas bara på att älsklingen också får ett jobb snart så han också kan börja spara!

Annars så händer det inte så mycket nytt i mitt liv förutom att jag utbildar mig just nu och hoppas på att jag får fortsätta göra det också. Jag hoppas på och håller tummarna på att jag får börja lära mig kök snart och öppning och stängning många tycker att jag är dum i huvudet som vill detta men tycker det är en bra merit att ha lärt sig om allt man jobbar med. och bra att ha kunskapen när man blir handledare och man håller tummarna på att man får fortsätta utbilda sig sen.

guuuud känns som jag skulle kunna skriva en bok här men kanske inte ska göra de :P hihi

ska försöka bli bättre på att ta mig tid och skriva.

Ha de bra allesammans !]]>