<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[det går bra nu !!]]>
Allt rullar på som det ska, Älsklingen och jag har aldrig haft det så bra som nu och jag har dem underbaraste vännerna runt om kring mig. Älskar allt just nu! Hahah Guud känner mig bara så himla glad ! Idag fick jag veta hur mina veckor ser ut fram över så skönt och veta att man kan börja få rutiner dagligen. Så himla skööönt!
Jag jobbar Denna vecka tisdag-lördag! och sen på fredag firar vi min lilla älskling som fyller år ska bli så kuul ! bli inte så himla mycket festande för mig men ska bli kul i alla fall.
Just nu hoppas jag bara på att det bli fler timmar på jobbet och mer pengar! :)
men livet ser för en gångs skull väldigt positivt ut ! :D:D:D:D
// Petra Sabina Jansson
]]>
<![CDATA[idag är det söndags...ångest...]]>
Igår var det lugn hemma kväll kollade på melodifestivalen och bara myste. Hade hoppas på att jag skulle få jobba imorgon men så är ej fallet. Så har mina möten som valigt imorgon.
Så här ser min dag ut under veckan
Måndag: Möte 10:00-11:00 , Möte 14:000-15:00, Möte 15:20-16:20 sen efter det ska jag till jobbet och få kläder och Schema.
Tisdag: Jobb? eller tvätt och städ dag
Onsdag: Jobb
Torsdag vet jag inte än
Fredag ingen aning , men min älskling fyller 22 så det blir party party på kvällen !
Hejsvejs// Petra sabina Jansson
]]>
<![CDATA[this is me]]>
Jag lever för mina närmaste och för målen jag satt upp för att lyckas. Jag tror inte på gud eller liknande ting. utan jag tror bara på att allt händer av en mening.  Kärlek vid första ögonkastet är något jag tror på starkt och jag vet att jag träffat mannen i mitt liv , mitt livs kärlek. Jag är den jag är , du behöver inte älska mig för det. Tro hopp och kärlek eller i mitt fall love , hope faith är något som är den förklaring på mitt liv. berättat om det tidigare men kan ge en liten förklaring nu med.

Love: den kärlek som jag har till mina vänner och min fästman är något som jag lever på och skulle aldrig klara mig utan dem.
Hope: Jag lever på hoppet om att allt löser sig till det bättre och det har jag även fått va med om
Faith: Jag måste ha tro till allt jag gör och tro till att allt löser sig.

även en tatuering som jag kommer ha på kroppen.

// Petra sabina Jansson]]>
<![CDATA[2011-03-09]]>
Många tycker att Arbetsintervjuer är jätte jobbiga och att man är jätte nervösa. Jag ser det på detta sättet, Var dig själv och tro på dig själv. Annars kommer du aldrig få jobbet. Kommer du till en intervju och är orolig för vad duska säga så innan du går in så ta några djupa andetag och andas ut. Tro mig efter att du gjort det så kommer de kännas mycket bättre och du kommer känna dig mycket lugnare. Prata alltid lugnt och ärligt , tänk aldrig för mycket på vad du ska säga utan säg bara det första du kommer på.

Jag har inte särskilt mycket erfaranehet men tack vare att jag är mig själv och visar det så har jag lätt till att komma på intervju. där efter tycker jag att det är mer upp till dem än mig eftersom jag är den jag är gillar dem mig inte efter det och ger jobbet till någon annan så vet jag att det är för att jag inte passar till just de jobbet.

Men ialla fall jag börjar den 16 och jag längtar verkligen med att få komma igång. Ska bli så kul och spännande.

Jag är så glad över detta jobbet för nu kan jag äntligen bli av med socialen!


längtar på till pa fredag det ska bli så kul då är det Black & White WIIIIE !]]>
<![CDATA[NY DESIGN?!]]> Trött på hur min blogg ser ut men orkar man göra om den och en ny header?
här är lite gamla headers vad tycker ni om dessa! komentera !
så vad tycks? många av dem jag designat?
// Petra Sabina Jansson
]]>
<![CDATA[2011-03-02]]>
♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ Rip Sussane Berglund ♥ ~ ♥ ~♥ ~ ♥]]>