det går bra nu !!

Hej alla vänner kan säga att jag är så himla lycklig just nu ! Jag bara älskar mitt liv ! jobbar nu så mycket jag bara kan och börjar på det nya jobbet på onsdag! ska bli så himla kul! Lääängtar! Jobbar hela veckan förutom söndag ! Ska bli så himla sköönt och ätnligen känna att det är jag som gör något för att få in mina pengar !
Allt rullar på som det ska, Älsklingen och jag har aldrig haft det så bra som nu och jag har dem underbaraste vännerna runt om kring mig. Älskar allt just nu! Hahah Guud känner mig bara så himla glad ! Idag fick jag veta hur mina veckor ser ut fram över så skönt och veta att man kan börja få rutiner dagligen. Så himla skööönt!
Jag jobbar Denna vecka tisdag-lördag! och sen på fredag firar vi min lilla älskling som fyller år ska bli så kuul ! bli inte så himla mycket festande för mig men ska bli kul i alla fall.
Just nu hoppas jag bara på att det bli fler timmar på jobbet och mer pengar! :)
men livet ser för en gångs skull väldigt positivt ut ! :D:D:D:D
// Petra Sabina Jansson
snookie » 2011-03-15 | 20:44:36
URL: http://snookies.blogg.se/

hallå där!

hur har du haft det idag? Vad tycker du om min blogg förresten? när du precis går in på den, verkar den intressant osv? (:



anmäl dig till veckans blogg, få gratisdesign av mig, be om hjälp/råd jag är bra på att prata med folk :) eller vill du kanske ställa en fråga om mig?

besök min blogg - www.Snookies.blogg.se

Anonym » 2011-03-17 | 16:41:54
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

allt bra?:)

lovisa » 2011-04-18 | 08:48:09
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Haft en bra helg?:)

TÄnkte bara tipsa dig om en superbra tävling jag har! du har chans att vinna en valfri bikini/monokini från www.brandsinfashion.com!

om du vill kika mer på tävlingen klicka här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/april/vinn-en-bikinimonokini.html#comment

W.I.L.M.A » 2011-04-19 | 18:02:47
URL: http://wilmastenhardt.blogg.se/

Superfin blogg!

Kram

lovisa » 2011-04-20 | 12:45:53
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

altl bra?(:D

lovisa » 2011-04-21 | 10:55:12
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

vad händer i påsk?:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback