3 December 2010

Helt galet nu är det den första december.  Tiden går så extremt snabbt. Det är mycket som händer under den närmaste perioden .

Vi är hund vakter åt lotta och lena. medans dem är utomlands. Deras hund är helt otroligt! Han är den mysigaste hunden som du någonsin kan träffa. Han är så mysig och vill inget annat än och mysa. Snart kommer även en annan hund nämligen lilla grisen dizel. Kommer bli intressant för och se hur detta kommer gå.

Vi har mio tills på måndag då dem hämtar honom ogen sedan på torsdag så åker vi på kryssning ! gaaaleet att tiden gått så snabbt . på torsdag är det redan den 9de december . det är även så att min lilla bonus syster fyller 9 på söndag så då blir det kalas här hemma ... mysiigt värre. Under kryssningen så fyller även våran underbara hanna år ! så det kommer bli party party <3<3

Sen är det även julafton snart vilket är galet det med känns som det precis var julafton , sen är det nyårs och sen åker vi utomland i 2 veckor !!!! Vi drar till egypten underbart längtar som faaan !

som sagt ganska fullt upp!



här är Flickorna som fyller år <3<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback